circles

SARADNJA PHARMANOVE I PLESNOG SAVEZA SRBIJE

Petak, 30 Januar 2015 09:14

KONFERENCIJA ZA NOVINARE, ČETVRTAK 27.11.2014, 12h, PRESS CENTAR UNS-a
Farmaceutska kompanija Pharmanova i Plesni Savez Srbije ozvaničili su početak saradnje na konferenciji za novinare koja je održana u četvrtak 27. novembra u Press centru Udruženja novinara Srbije u Beogradu.


Jedan od novih proizvoda u Direkt liniji kompanije Pharmanova – Vitamin C Direkt+Zn, biće posebna podrška na svim sportskim događajima u organizaciji Plesnog saveza Srbije, kao i plesačima i članovima saveza, ali svim drugim ljubiteljima plesa koji su ovu aktivnost izabrali kao svoj način rekreacije.
U skladu sa svojim strateškim opredeljenjem da konstantno inovira proces poslovanja, kompanija Pharmanova kontinuirano ulaže u promociju stvaranja i negovanja dobrih životnih navika, bavljenja sportom i rekreacijom kao vidovima očuvanja zdravlja.
Tradiciju ulaganja u prosperitetne sportiste i insistitucije sporta Pharmanova je već potvrdila saradnjom sa Savezom za sport i rekreaciju Srbije, sa mladom i ambicioznom teniserkom Jovanom Jakšić, a od ove jeseni i sa Plesnim savezom Srbije, institucijom koja u Srbiji afirmiše i razvija sportski ples.
Pružanjem podrške Plesnom savezu Srbije u afirmaciji sportskog plesa, Pharmanova će nastojati da da svoj doprinos podsticanju njegovih aktivnosti i razvoju svih onih pozitivnih vrednosti koje ples donosi. Isto tako, Plesni savez Srbije prepoznao je kompaniju Pharmanova kao domaćeg proizvodjača dodataka ishrani čiji kvalitetni proizvodi mogu da budu značajna pomoć sportistima, kao i svim onim rekreativcima koji su izabrali ples kao svoj vid rekreacije.

Pharmanova - tradicija, poverenje, kvalitet, inovativnost
Pharmanova je domaća farmaceutska kuća koja je za više od dve decenije postojanja stekla status lidera u proizvodnji herbalnih proizvoda i postala simbol kvalitetne proizvodnje i dinamičnog poslovanja. Tradicija, poverenje, kvalitet i inovativnost su obeležja kontinuiteta poslovanja kompanijie Pharmanova.
Pharmanova d.o.o. društvo za proizvodnju farmaceutskih proizvoda osnovano je 1991. godine, a proizvodnjom se bavi od 1996. godine. Proizvodni asortiman kompanije uključuje lekove, dijetetske proizvode – dodatke ishrani, medicinska sredstva i predmete opšte upotrebe.
Naši brendovi godinama su sticali poverenje potrošača svojim prepoznatljivim kvalitetom i njihovo dugogodišnje prisustvo na tržištu dokaz je da je ime naše kompanije vremenom postalo simbol kvalitetne proizvodnje i dinamičnog poslovanja, ne samo u Srbiji, već i u regionu. Danas se proizvodi kompanije Pharmanova izrađuju u modernom proizvodnom objektu koji se nalazi u Obrenovcu. Fabrika je projektovana i izvedena u skladu sa zahtevima GMP (Dobra proizvodjačka praksa) zbog čega nas javnost, kako u Srbiji, tako i u inostranstvu, prepoznaje kao odgovornog i kvalitetnog proizvodjača.
To nas istovremeno obavezuje da konstantno ulažemo u poboljšanje kvaliteta proizvoda, u inovativne formulacije, u nove procese proizvodnje i poslovanja. Otuda, Pharmanova konstantno unapredjuje i inovira svoj proizvodni portfolio kako bi održala lidersku poziciju na tržištu - pratimo trendove, usvajamo nova znanja i brzo se prilagodjavamo.

Plesni savez Srbije - istorija, trofeji, prestižne nagrade
U Srbiji se razvojem, afirmacijom i promocijom plesa kao zvanična institucija bavi Plesni Savez Srbije, član Međunarodne federacije sportskog plesa (World Dance Sport Federation) sa dugom istorijom negovanja sportskog plesa u Srbiji. Srbija ima veliki broj talentovanih plesača, kao i trofejnih plesnih klubova, čija dosadašnja postignuća obećavaju. Krajem septembra ove godine, jednom od najtrofejnijih plesnih klubova u Srbiji dodeljena je organizacija prestižnog međunarodnog takmičenju u sportskom plesu, „WDSF International BeoDance Open – trofej Beograda 2014“ sa učešćem od oko 600 najboljih plesnih parova iz više od 25 zemalja sveta.