circles

XIII PROLEĆNI FESTIVAL ZDRAVLJA

Četvrtak, 07 April 2016 00:00

Tradicionalni, trinaesti po redu, prolećni Festival zdravlja, održan je 17. i 18. marta 2016. godine u Domu Omladine u Beogradu, pod sloganom “Učini danas nešto dobro za svoje zdravlje”. Ova manifestacija, posvećena promovisanju zdravlja i zdravih stilova života, okupila je preko 20.000 posetilaca tokom dva dana trajanja.

Pharmanova je po šesti put, uzela učešće i mnogobrojnim posetiocima predstavila proizvode: Oestrofact E, Magnezijum 300 Direkt i Vitamin C Direkt+Zn Pharmanova.

Interesantna i vizuelno prepoznatljiva postavka štandova Pharmanove upotpunila je predstavljanje proizvoda, uz podelu uzoraka i poklona uz kupovinu naših proizvoda. Mlad i vedar tim Pharmanovih promotera, posetioce Festivala zdravlja informisao je o našim proizvodima, ali i očuvanju zdravlja uopšte.

Pored kompanije Pharmanova, učešće na ovom događaju uzele su i mnoge druge farmaceutske kompanije, zdravstvene ustanove, kao i institucije od javnog značaja. Ceo događaj bio je medijski dobro ispraćen, a predstavljanje Pharmanove zapaženo.