circles

PHARMANOVA NA XXVI FASUSU

Ponedeljak, 15 Maj 2017 00:00

Na zimskom XXVI FASUS-u učestvovalo je 35 kompanija izlagača, šest predavača, renomiranih stručnjaka u svojim oblastima i preko 450 gostiju iz svih oblasti farmaceutske delatnosti.
Pharmanova je na FASUSU učestvovalasa brendovima: Magnezijum 300 Direkt, Vitamin C + Zn Direkt, Duobiotic, Ozosept, Gynkgobil, Utisept, NEM, Osteo K2, Avaricon i Oestrofact E. 

Poseban fokus naše kompanije na FASUS-u bio je usmeren ka Gynkgobilu, proizvodu koji je već 18 godina dostupan na tržištu Srbije na zadovoljstvo desetina hiljada korisnika koji su ga koristili tokom prethodne dve decenije.
Predavanje na temu “Gynkgobil - efikasan i siguran izbor” je privuklo pažnju preko 100 učesnika FASUS-a. Gynkgobil je efikasan i siguran izbor koji se preporučuje kod oslabljenog mentalnog kapaciteta, smanjene koncentracije i pažnje, slabijeg pamćenja, naročito kod ljudi starije životne dobi, kod povećanih intelektualnih naprezanja, u prevenciji moždanog udara i infarkta srca, kod slabije cirkulacije u nogama, intermitentne klaudikacije, kod vrtoglvice i zujanja u ušima vaskularnog porekla, kod slabijeg vida prouzrokovanog poremećajima u mikrocirkulaciji oka i kao efikasan prirodan antioksidans.