circles

AKCIJA "ČEP ZA HENDIKEP"

Utorak, 29 Avgust 2017 00:00

Pharmanova je u julu potpisala protokol o saradnji i priključila se akciji „Čep za hendikep“.
Udruženje Čep za hendikep je podrška istoimenoj akciji, koja ima za cilj recikliranje čepova, a od prikupljenog novca kupovaće se ortopedska pomagala za osobe sa invaliditetom na teritoriji republike Srbije. Na taj način će se znatno olakšati i poboljšati život osobama sa invaliditetom.
Ova akcija od nas, kao društveno odgovorne kompanije, ne zahteva posebne aktivnosti, osim dobre volje da prilikom odlaganja plastike svakodnevno odvojimo plastične poklopce, i sakupljamo ih, kako bi se kasnije ova ambalaža poslala na reciklažu i pomogla onima kojima je to potrebno.

Naše, u ovom slučaju zaista malo, može biti nekome mnogo, ali i više od toga, pokretanje ove akcije je bila ideja zaposlenih u kompaniji Pharmanova da se zvanično priključimo projektu ,,Čep za hendikep“.
Oslanjajući se na humanost naših zaposlenih i društvenu odgovornost naše kompanije želimo da naš mali gest pomogne mnogim osobama sa invaliditetom u prikupljanju sredstava za ortopedska pomagala koja će biti njihov korak, njihov pokret, njihov bolji i kvalitetniji život. Za samo par meseci Pharmanova je sakupila hiljade čepova. I tako ćemo i nastaviti.