circles

karijera

Pharmanova je kompanija u kojoj su visoki standardi u pogledu kvaliteta rada. Poštovanje zakonskih uslova u ovoj oblasti i profesionalnih standarda, imaju za rezultat jasno postavljene ciljeve kvaliteta koje moraju da ispune zaposleni. Put do dobre proizvodne prakse i uspešne prodaje vodi kroz sistematsku i dobro organizovanu obuku koja je prva obaveza svih novoprimljenih.

Ako bismo želeli da vam predstavimo lepezu poželjnih radnih vrednosti koja pokriva različite procese, ona bi ona podrazumevala:

  • odgovornost za kvalitet
  • sistematičnost
  • disciplina u procesu tehničkih operacija i kontroli kvaliteta
  • otvorenost za razvojne trendove, potrebe klijenata i spremnost za unapredjenje saradnje
  • kreativnost u procesima marketinga, prodaje i razvoja
  • posvećenost poslu, kompanijskih ciljevima
  • profesionalnost i lojalnost

Ono što možemo da istaknemo kao našu prednost je timski rad i stručno usavršavanje svih zaposlenih. Mogućnost razvoja ličnih potencijala, čini da zaposleni sa ambicijama i stručnim znanjem vrlo brzo ostvare karijerni razvoj.

Razvoj kadrova

Veliki broj stručnih i iskusnih kadrova, daje mogućnost da novozaposleni imaju mentorstvo koje ih na brz i kvalitetan način uvodi u posao. Razvoj kadrova postiže se kroz planirane obuke koje se realizuju kako internim, tako i eksternim učesnicima. Programi su dizajnirani prema potrebama kompanije, uz praćenje parametara uspeha u realizaciji i efekata u primeni znanja.

 

NAŠ TIM

Rad u Pharmanovi podrazumeva rad u podsticajnom radnom okruženju za motivisane, sposobne i kvalifikovane pojedince. Naši zaposleni imaju mogućnost i obavezu kontinuiranog razvoja i obrazovanja

Opširnije

OTVORENE POZICIJE

Pozivamo Vas da proverite da li trenutno imamo otvorene konkurse i prijavite se za zaposlenje preko elektronskog obrasca u nastavku. Svi podaci koje ostavite prilikom konkurisanja koristiće se isključivo u svrhu regrutacije...

Opširnije

KONKURIŠITE

Pharmanova d.o.o. je poslodavac koji pruža jednaku šansu za zaposlenje kandidatima bez obzira na rasu, godište, političko opredeljenje, seksualnu orijentaciju, bračni status, versku i etničku pripadnost.

Opširnije