$alt
Autor:

Kompanija Pharmanova predstavila je SolD3evit® , suplement vitamina D3, prvi i jedini na našem tržištu sa dozirajućom pumpicom za laku i jednostavnu primenu. Tim stručnjaka u Pharmanovi i ovaj put je brinuo o potrebama naših potrošača, pa je tako novo pakovanje specijalno osmišljeno za precizno doziranje, a ukus samog preparata je neutralan, tako da se može konzumirati direktno ili mešanjem sa hranom. Preporučeni unos je 1 kap/doza dnevno.

Pratimo navike i potrebe onih koji nam ukazuju svoje poverenje!

Pharmanova se uvek vodila potrebama svojih potrošača, a sva istraživanja pokazuju da, usled novih životnih trendova, sve manje vremena provodimo napolju. Samim tim, svoje telo manje izlažemo suncu, zbog čega je sve češća pojava manjka vitamina D3! Zdravo i odgovorno izlaganje sunčevoj svetlosti, 10-15 minuta dnevno u periodu od 10-15h, tri puta nedeljno (proleće, leto i rana jesen), a zimi svakodnevno, omogućava nam stvaranje optimalnih količina vit D3 u organizmu.

A pošto ne unosimo dovoljno vitamina D3 prirodnim putem…

Samo jedna kap SolD3evit® preparata dnevno pruža optimalan unos vitamina D3 i pomaže našem organizmu tako što:

  • održavan zdravlje kostiju i zuba
  • omogućava normalno funkcionisanje mišića
  • jača imuni sistem

Kompanija Pharmanova se i ovaj put potrudila da obasja tržište novim proizvodom i tako upotpuni podršku zdravlju svojih potrošača!

Komentari

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *