Aktuelno

Poseta Evropske investicione banke i Banca Intese Pharmanovinoj fabrici

$alt
Aktuelno

Poseta Evropske investicione banke i Banca Intese Pharmanovinoj fabrici

Pharmanova je prošle nedelje imala privilegiju da kao reprezentativan predstavnik srpskih proizvođača bude predstavljena delegaciji Evropske investicione banke.

Naša fabrika je ugostila delegaciju Evropske investicione banke, na čelu sa potpredsedniom Dariom Skanapienkom, kao i visoke predstavnike Banca Intesa, predvođene predsednicom Upravnog odbora, gospođom Draginjom Đurić i Predragom Milenovićem, zamenikom direktora Divizije za poslovanje sa privredom.

Autor:

Pharmanovu su na ovom zvaničnom događaju predstavljali članovi Skupštine Dušica Stošić, Nikola Maričić, direktorka Aleksandra Mirić i savetnik za finansije Goran Grubišić.

Povod za ovu posetu, koja je i medijski ispraćena, su aktivnosti Banca Intesa i Evropske investicione banke u domenu odobravanja kredita za mala i srednja preduzeća. Pharmanova, kao uspešan privrednik, u toku 2017. godine je ostvarila uslove da dobije investicioni kredit COSME programa, koji je namenjen za razvoj i nabavku sirovina i novih proizvoda. Budući da smo prethodne godine pojačali aktivnosti razvoja, dodatna sredstva su nam olakšala ulaganja koja smo već ostvarili u novi proizvod GastroRegular, kao i investicije koje smo već početkom 2018. imali vezano za ugovaranje i razvoj novih proizvoda koji će se na tržištu pojavljivati tokom ove i naredne godine.

Ova poseta je bila prilika da se naši partneri u finansijskom sektoru uvere u kvalitet našeg proizvodnog kompleksa, i da iz Srbije ponesu dobar utisak o mogućnostima saradnje sa srpskim proizvođačima.

Medijski su ovaj događaj ispratile TV Pink, Beta, TV MAG Obrenovac, dnevne novine Blic i elektronski medij Ekapija.com. U organizaciji posete je učestvovao i protokol Banca Intesa, što je pomoglo da naša organizacija bude na vrhunskom nivou.

Svi koji su učestvovali u pripremi I realizaciji posete su uradili dobar posao, pa je ova dinamična i vrlo važna poseta bila sprovedena bez zastoja i u savršeno organizovanom ambijentu. Nadamo se da ćemo imati još prilika da učestvujemo u promociji srpske proizvodnje i prikažemo svoj kvalitet, kako u proizvodnji tako i u komunikaciji naših ciljeva i saradnji koju nudimo kvalitetnim i pouzdanim partnerima.

 

Komentari

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *