Avaricon® gel i krem

Ublažavaju tegobe nastale kao posledica poremećaja venske cirkulacije

PRVI KORAK KA LAKŠEM HODANJU

Avaricon® gel i krem pozitivno deluju kod:

  • proširenih vena
  • bolnih i otečenih nogu
  • čestih grčeva i osećaja teških nogu
  • popucalih kapilara
  • modrica i sportskih povreda

Avaricon® gel i krem sadrže kombinaciju prirodnih aktivnih supstanci koje ublažavaju tegobe nastale kao posledica poremećaja venske cirkulacije u nogama: otok i bol, grčevi, parestezije i osećaj tzv. teških nogu. Uz redovnu upotrebu, preparat dovodi do smanjenja tegoba, olakšanog hoda i vitalizacije kože i krvnih sudova nogu.

Avaricon® gel i krem se primenjuju i kod povreda mekih tkiva nogu (udarci, istegnuća) koje su praćene otokom, bolom i pojavom modrica

Avaricon® hemor krem

Formula za negu i ublažavanje tegoba upaljene, bolne, iritirane kože i sluznice analne regije

UBLAŽAVA TEGOBE IZAZVANE HEMOROIDIMA!

Zahvaljujući blagotvornom dejstvu lekovitih sastojaka i posebnoj formulaciji njihovih koncentracija, AVARICON® HEMOR KREM posebno pogoduje osobama koje pate od tegoba koje stvara:

  • upaljena, bolna i iziritirana isušena koža
  • isušena sluznica analne regije.

Ekstrakt hamamelisa decenijama je poznat po svojim protivupalnim i regenerativnim svojstvima, dok se neven tradicionalno koristi za tretiranje rana koje sporo zarastaju, posekotina, ogrebotina, opekotina i svih drugih stanja u kojima je neophodna regeneracija kože. Pantenol neguje i štiti kožu od isušivanja, dok etarsko ulje pitome nane deluje antiseptično, ublažava tegobe i pruža prijatan osećaj hlađenja. Alantoin poseduje emolijentna svojstva, deluje zaštitno i umirujuće.

Avaricon® hemor vlažne maramice

Formula za efikasnu higijenu i čistoću analne regije

HIGIJENA I SVEŽINA!

Avaricon® hemor vlažne maramice svojim sastavom i teksturom namenjene su za održavanje pravilne higijene i olakšanje tegoba osetljive i iritirane kože i sluznice analne regije.

Zahvaljujući mekoj teksturi i posebno razvijenoj formuli Avaricon® hemor vlažne maramice pružaju osećaj čistoće i svežine tokom celog dana. Ekstrakt kamilice, bisabolol i hidratantna emulzija neguju osetljivu kožu analne regije i štite je od isušivanja. Ekstrakt hamamelisa ima umirujuće dejstvo na kožu. Preporučuju se za upotrebu u svim situacijama kada je vašoj koži, posebno analne regije, potrebna dodatna higijena. Nakon upotrebe proizvod se može baciti u WC šolju.