circles

Bongo®

Bongo Multivitaminski sirup bez šećera
KOD POVEĆANIH POTREBA ORGANIZMA ZA VITAMINIMA I ZA JAČANJE IMUNOG SISTEMA
- dopuna ishrani, posebno u zimskim i prolećnim mesecima
- kod nedostatka apetita
- za školsku decu i adolescente, kod premorenosti i pri povećanim naporima
- kod zaostajanja u rastu
- za odrasle koji imaju problema sa gutanjem kapsula i tableta
- za trudnice i dojilje, posle konsultacije sa lekarom

Bongo® multivitaminski sirup sadrži vitamine koji učestvuju u regulaciji različitih metaboličkih i biohemijskih procesa u organizmu. Potrebe organizma za vitaminima znatno se povećavaju u periodu rasta i razvoja, kod opterećenja organizma i tokom oporavka od bolesti, a uzimanje vitamina se preporučuje i kao podrška imunom sistemu u periodima povećanog rizika za oboljevanje od sezonskih bolesti, kao što su grip i prehlada. Uzimanjem sirupa  dopunjuju se povećane potrebe za vitaminima, kao i manjak vitamina koji može biti prouzrokovan nepravilnom ishranom. Korišćenjem sirupa u skladu sa uputstvom obezbeđuje se preporučen dnevni unos vitamina. Bongo® multivitaminski sirup nije zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu.

Sirup ne sadrži šećer, već maltitol, pa ne izaziva karijes i pogodan je za dijabetičare. Prijatan voćni ukus sirupa je prilagođen deci.

Sastav: 5 ml sirupa sadrži: vitamin C (L-askorbinska kiselina) 25 mg, vitamin B3 (nikotinamid) 8 mg, vitamin B5 (dekspantenol) 2,1 mg, vitamin B2 (natrijum-riboflavin-5'-fosfat) 0,7 mg, vitamin B6 (piridoksin-hidrohlorid) 0,7 mg, vitamin B1 (tijamin-hidrohlorid) 0,5 mg, vitamin A (β-karoten i retinil-palmitat) 400 µg RE, folna kiselina 100 µg, vitamin D3 (holekalciferol) 2,5 µg i vitamin B12 (cijanokobalamin) 0,7 µg
Pakovanje: boca sa 125 ml sirupa
Način upotrebe: Deca 3-7 godina starosti: 1½ x 5 ml sirupa dnevno
Deca iznad 7 godina starosti: 2 x 5 ml sirupa dnevno

*dostupno samo na inostranim tržištima