circles

Memoaktiv

Proizvod na biljnoj bazi za postizanje boljih psiho-fizičkih sposobnosti

MemoaktivZA VIŠE ENERGIJE I BOLJE PAMĆENJE

• više energije
• bistrije misli
• duža budnost, kvalitetniji san
• eliminiše tremu i stres
• ne stvara zavisnost

Memoaktiv poboljšava psihofizičku stabilnost, radnu sposobnosti, olakšava intelektualni napor. Osobama pod pritiskom i hroničnim stresom pruža veću efikasnost i olakšanje pri obavljanju svakodnevnih obaveza.
Aktivna supstanca Memoaktiva - biljka Rhodiola rosea je biljka većih nadmorskih visina. Poznata je u tradicionalnoj medicini skandinavskih zemalja i Rusije, gde se koristila za povećanje fizičke izdržljivosti, poboljšanje radne sposobnosti, kao eliksir dugovečnosti, radi lakšeg podnošenja visinske bolesti, u tretmanu zamora, anemije, impotencije, gastrointenstinalnih smetnji, infekcija. Ispitivanja dejstva biljke Rhodiola rosea najdetaljnije su sprovodili Rusi, koji su je svrstali u grupu adaptogenih biljaka koja svojim delovanjem povećava sposobnost organizma da se prilagodi različitim fizičkim, hemijskim, biološkim i psihološkim uticajima sredine.
Aktivni principi biljke Rhodiola rosea povećavaju nivo neurotransmitera koji utiču na kongitivne procese i smanjuju lučenje hormona kateholamina i kortizola, odgovornih za stres. Preopterećenost obavezama i hronični stres su najveći neprijatelji i kvalitetnog seksulanog života. Memoaktiv omogućava prirodno i bezbedno oslobađanje od napetosti i stresa, pojačava seksulanu želju i obezbeđuje bolji rezultat u obavljanju svih aktivnosti.

Sastav: jedna kapsula sadrži 250 mg standardizovanog suvog ekstrakta Zlatnog korena (Rhodiola rosea)
Pakovanje: 30 kapsula
Način upotrebe: jedna kapsula dnevno, pola sata pre doručka ili ručka