circles

Omega3

Doprinosi normalnoj funkciji srca i štiti ćelije od oksidativnog stresa

OmegaZA ZDRAV KARDIOVASKULARNI SISTEM I OPTIMALAN NIVO TRIGLICERIDA

Omega3 kapsule sadrže visoko vredne biološki aktivne prirodne materije, koncentrat ribljeg ulja sa omega-3 nezasićenim masnim kiselinama (EPA i DHA). Ova jedinjenja povoljno deluju na krvne sudove i nivo triglicerida u plazmi i na taj način utiču na održavanje zdravlja kardiovaskularnog sistema i normalnih nivoa triglicerida. Prirodni izvori ovih masnih kiselina su ribe severnih mora, tako da je ishrana naše populacije siromašna ovom vrstom hrane. Omega3 kapsule su dodatak ishrani namenjen osobama koje u svakodnevnoj ishrani ne unose dovoljno nezasićenih masnih kiselina.
Vitamin E, koji ulazi u sastav preparata, jedan od najsnažnijih antioksidanasa, pomaže u zaštiti krvnih sudova od oštećenja, sprečavajući oksidativne procese u organizmu i razaranje neophodnih nezasićenih masnih kiselina.


Ovaj proizvod dobio je početkom 2013. godine i preporuku Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije, kao svojevrsnu potrvdu kvaliteta i doprinosa zdravlju osoba sa aktivnim stilom života.


Sastav: jedna kapsula sadrži 1000 mg prečišćenog i standardizovanog koncentrata ribljeg ulja sa najmanje 30% omega-3 masnih kiselina, i to 18% (180 mg) eikozapentaenske kiseline (EPA) i 12% (120 mg) dokozaheksaenske kiseline (DHA) i 10 mg vitamina E (u obliku smeše tokoferola)
Pakovanje: Omega3 1000 30 kapsula, Omega3max 100 kapsula
Način upotrebe: odrasli: 1-3 kapsule dnevno uz jelo


Kao dodatak ishrani, količina od tri kapsule dnevno se preporučuje osobama sa dijagnostikovanim oboljenjem kardiovaskularnog trakta, uz prethodnu konsultaciju sa zdravstvenim radnikom.