Karijera

Naš „tajni sastojak“ su ljudi!

$alt

Karijera

Naš „tajni sastojak“ su ljudi!

Radno okruženje

Naša nauka je egzaktna, precizna i zasniva se na hemiji… Ipak, verujemo da je ona „hemija“ koja nas izdvaja od drugih – hemija među zaposlenima. Samo tim, sačinjen od vrhunskih pojedinaca zaslužan je za uspeh Pharmanove. Ljude biramo po stručnosti, ali i po odgovornosti i odnosu prema kolegama i struci.

Imamo formulu za razvoj

U našem poslu greške se ne praštaju. Kao ni zaostajanje za najsavremenijim trendovima. Zato u Pharmanovi verujemo da je najsigurnija investicija – investicija u naše ljude. Insistiramo na neprekidnom učenju i usavršavanju svih naših zaposlenih, zbog čega je Pharmanova idealno mesto za ambiciozne ljude željne učenja i sticanja novih znanja i veština! Verujemo da samo takav tim svojim potrošačima i partnerima može da ponudi vrhunske proizvode i rezultate.

Da li ste se prepoznali?

U koliko ste u ovim redovima prepoznali sebe, želimo da vas upoznamo! Pharmanova raste svakog dana i potrebni su nam ljudi poput vas. Bez obzira da li imate ili nemate iskustva, da li je vaša profesija vezana za farmaciju ili možda marketing, prodaju, logistiku, pošaljite vaš CV i predstavite nam se.

Vidite pozicije