$alt
Autor:

Iskustvo dolazi sa godinama, a bore?

Kažu da koža sve pamti… A onda nas godinama podseća. Svako sunčanje, svaki poljubac na vetru, svaki pogrešan izbor kozmetike. Dok smo mladi, razmišljamo o tome kako da istaknemo svoju lepotu, umesto kako da je sačuvamo. Kada postanemo zreliji, počnemo da razmišljamo o čuvanju svoje kože, njenoj lepoti, ali i zdravlju. Samo… Da li je tada već kasno? Uz prave preparate, nije!

„Čuvajte svoje telo, to je jedino mesto gde možete da živite“

Ili, kako bi se kod nas reklo, „iz ove kože se ne može“. Koža je najveći organ našeg tela i jedini izložen spoljašnjim uticajima. Zbog toga i zaslužuje posebnu pažnju. U našoj prirodi je da želimo da ostavimo lep utisak svojim spoljašnjim izgledom i zato često zaboravimo na zdravlje…

Mislite na vreme!

Od malih nogu smo naviknuti da najviše vremena napolju provodimo u ekstremnim vremenskim uslovima i temperaturama. Zimi, dok skijamo na vetru, i leti, pod vrelim suncem. To, uz neumitan protok vremena, nanosi najviše štete zdravlju i izgledu naše kože. Ultraljubičasti sunčevi zraci prodiru u kožu. Tamo oštećuju kolagen i elastin, i tako izazivaju bore. Količina bora, i to koliko su izražene, u velikoj meri zavisi od količine izlaganja kože suncu. Intenzivno izlaganje suncu ubrzava proces starenja kože… Zato, treba misliti na vreme!

Kako čuvamo kožu?

Kako bismo zaštitili svoju kožu od štetnih posledica sunčevih zraka, imamo standardne savete o vremenu kada se ne treba izlagati suncu (između 10.00 I 16.00) i korišćenju zaštitnih krema za sunčanje. Međutim, zaštita kože iznutra je tema koja se često zaboravlja. Adekvatna hidratacija, hrana koju jedemo, kao i suplementi značajno mogu doprineti očuvanju zdravlja i lepote kože!

Čarobni eliksir mladosti ne postoji… Ali Pharmanova donosi A-lixir 400 Protect!

Posle višegodišnjeg razvoja inovativnog postupka ekstrakcije, Pharmanova je uspela da napravi standardizovan ekstrakt visoke koncentracije, koji omogućava da se kroz jednu dnevnu dozu proizvoda A-lixir 400 Protect, u malom volumenu od 30 ml, konzumira visoka koncentracija polifenola, od 400mg- moćnih antioksidanasa, koji će vam na dnevnom nivou, omogućiti potpunu zaštitu organizma od štetnog dejstva slobodnih radikala, nastalih pod uticajem UV zraka.

Polifenoli – da svaka godina voli!

Istraživanja su pokazala da svakodnevni unos polifenola, može dovesti do prevencije posledica uticaja sunčevih zraka na razvoj i intezitet oštećenja kože, bez obzira da li se radi o akutnim ili hroničnim posledicama delovanja sunca ili drugih spoljašnjih efekata.

Dnevna doza mladosti i zdravlja

Bočica Alixir 400 PROTECT, sadrži 400 mg standardizovanih polifenola aronije u samo 30 ml rastvora.
Svakodnevnim unosom samo jedne bočice ekstrakta, obezbedjuje se moćna antioksidativna zaštita našeg organizma tokom predstojećih vrelih dana i boravka na suncu , a time i očuvanja zdravlje kože, koja je lepa, elastična i bez znakova ubrzanog starenja.

Na koji način još Alixir Protect utiče na vaše zdravlje pročitajte ovde.

 

Komentari

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

 • Tatjana Jovic

  Gde seoze nabaviti i koja je cena

  • Bojana Pavlović

   Poštovana Tatjana,
   Hvala na interesovanju.
   Alixir 400 Protect možete naći u Lilly i Benu apotekama.
   Cena je oko 3.300 rsd.
   Srdačan pozdrav,
   Pharmanova