производи по категории

Погледнете ги сите производи во категоријата:Диететски суплементи

Колострум+Д3

Мојата сила е мој имунитет Колострум+Д3, прашок за директна употреба е диететски суплемент со витамин Д и кравји колострум, наменет за имунитетот. Колострум+Д3 е диететски…

OстеоК2®

OстеоК2® го чува здравјето на вашите коски и крвни садови така што: ги јакне коските го спречува создавањето калцификати во крвните садови, ‘рскавицата и меките…

Утисепт®

Ги олеснува тегобите и ја намалува чувствителноста на уринарниот тракт Помага во одржување на здравјето и отпорноста на уринарните патишта Препаратот Утисепт® содржи патентиран растителен…

НЕМ®

НЕМ® капсули се препорачуваат: за oдржување на здравјето на зглобовите како дополнување на исхраната кај тегоби со зглобовите проследени со болка, ограничена подвижност и вкочанетост…

Магнезиум 300 Директ

Магнезиум 300 Директ се препорачува: за надомест на магнезиум кај зголемени потреби на организмот како придонес во намалување на заморот како придонес за нормалното функционирање…

Утидрај®

Поддршка на правилното функционирање на: бешиката долниот уринарен тракт Утидрај® e природен препарат чијшто единствен состав од билни екстракти со стандардизиран квалитет обезбедува поддршка на…

Хисера®

Хисера® гастрорезистентни таблети содржат ензим серапептидаза, кој има високо изразена ензимска активност еднаква на 60.000 серапептидазни единици, што овозможува ефикасна хидролиза на протеини и се…

ГастроРегулар® Глутен

ГастроРегулар® Глутен помага кај отежнато варење на глутенот и чувството на: подуеност грчеви недоволна испразнетост на цревата ГастроРегулар® Глутен содржи протеолитички ензими, ендопептидази и егзопептидази,…

Оестрофакт® E

Помага кај: бранови жештина и засилено потење, немир и нервоза поволно делува на цврстината на коските ја зголемува еластичноста и цврстината на крвните садови и…

Гинкгобил®

Гинкгобил® е природна помош: во одржувањето на оптимална периферна циркулација и зачувувањето на здравјето на крвните садови на екстремитетите во зачувувањето на когнитивните способности и…
Прикажани се сите производи
Прикажани се сите производи