circles

otvorene pozicije

ПРИЈАВЕТЕ СЕ

Ве повикуваме да проверите дали во моментот имаме отворен конкурс и пријавете се за вработување преку електронскиот образец во продолжение.

Otvorene pozicije
 1. Основни податоци
 2. Име и презиме:(*)
  Molimo Vas unesite vaše ime!
 3. e-mail:(*)
  Proverite da li ste uneli ispravan e-mail!
 4. Датум и место на раѓање:(*)
  Proverite da li ste uneli ispravan e-mail!
 5. Телефон:
  Molimo Vas unesite vaš telefon!
 6. Место на живеење:(*)
  Molimo Vas unesite vašu adresu!
 7. Занимање:
 8. Занимање:(*)
  Invalid Input
 9. Стручна подготовка:(*)
  Molimo Vas unesite vaše prezime!
 10. Завршено училиште/факултет:(*)
  Molimo Vas unesite vaše prezime!
 11. Година на почеток и завршеток:(*)
  Proverite da li ste uneli ispravan e-mail!
 12. Просек:(*)
  Molimo Vas unesite vaš telefon!
 13. Познавање на странски јазик:
  Molimo Vas unesite vašu adresu!
 14. Познавање на работа на комјутер:(*)
  Invalid Input
 15. Работно искуство:(*)
  Molimo Vas unesite vaše prezime!
 16. Останати забелешки:
  Molimo Vas unesite vaše prezime!

*Сите податоци кои ги доставувате при конкурирање се употребуваат исклучително за цели на регрутација и селекција на кандидати на отворените работни места во Pharmanova d.o.o. Личните податоци ќе бидат доверливи и нема да бидат достапни на трети лица.

Pharmanova d.o.o. е работодавец кој овозможува еднаква шанса за вработување на кандидатите без разлика на раса, години, политичко определување, сексуална ориентација, брачен статус, верска и етничка припадност.

*Со пополнување на овој формулар давам согласност дека моите лични податоци можат да се употребуваат за цели на постапката на селекција и одбирање на кандидати за слободни места во компанијата Pharmanova d.o.o.

назад