Imunovit® sprej

Sprej za grlo sa ekstraktom ehinacee i žalfije i propolisom

RECITE NE PREHLADI, IZ SVEG GRLA!

Imunovit® sprej je prava podrška vašem organizumu jer:

  • lokalno pojačava imunitet grla
  • preventivno deluje protiv infekcija grla
  • deluje protivupalno
  • ublažava simptome prehlade

Aktivni sastojci ekstrakta ehinacee i propolis, imunostimulatori prirodnog porekla, zajedničkim dejstvom podržavaju imunološki odgovor organizma tako što stimulišu nespecifični ćelijski imunitet. Ehinacea ima i antiinflamatorno dejstvo, a obe komponente deluju antibakterijski i antivirusno.

Upotreba spreja za grlo može ublažiti znakove prehlade, kao što su kašalj, rinitis i crvenilo ždrela, kao i skratiti njihovo trajanje. Najbolja efikasnost se postiže primenom spreja odmah po ispoljavanju znakova prehlade, a njegovom kontinuiranom upotrebom u zimskom periodu (do dva meseca) može se smanjiti učestalost pojave prehlada i infekcija gornjih respiratornih puteva.

Imunovit® sirup

Sirup sa ekstraktom ehinacee, vitaminom C i propolisom

PRIRODNA PODRŠKA VAŠEM IMUNITETU

Imunovit® sirup pomaže:

  • u odbrani organizma kod blažih infekcija i prehlada, naročito gornjih respiratornih organa
  • u prevenciji i ublažavanju znakova prehlade i gripa
  • kod dugotrajnih infekcija, kao pomoć oslabljenom prirodnom imunitetu

Aktivni sastojci ekstrakta ehinacee i propolis, imunostimulatori prirodnog porekla, zajedničkim dejstvom podržavaju imunološki odgovor organizma tako što stimulišu nespecifični ćelijski imunitet. Ehinacea ima i antiinflamatorno dejstvo, a obe komponente deluju antibakterijski i antivirusno. Upotreba sirupa može ublažiti znakove prehlade, kao što su kašalj, rinitis i crvenilo ždrela, kao i skratiti njihovo trajanje.

Kontinuiranom upotrebom preparata sa ehinaceom u zimskom periodu, preventivno, može se smanjiti pojava prehlada i infekcija gornjih respiratornih puteva.

Vitamin C takođe doprinosi normalnom funkcionisanju imunog sistema.

*dostupno samo na inostranim tržištima