Avircon Hemor maramice – trudnice

Zato što brinem o sebi…

Trudnoća i hemorodi – Avaricon® HEMOR vlažne maramice  jedinstvena formula koja pruža olakšanje

Trudnoća je fiziološko stanje u kome organizam žene doživljava brojne pozitivne promene, kako fizičke tako i psihološke, ali često upravo tada se najveći broj žena po prvi put suočava sa hemoroidima ili se postojeći problem pogorša usled povišenog pritiska u maloj karlici.

Prve tegobe počinju uz svrab i bol u predelu analnog otvora i tragovima krvi u stolici. Upravo ova početna faza je pravi trenutak da se započne promena životnih navika i upotreba bezbednih sredstava koja mogu olakšati tegobe. Ukoliko imate probleme sa hemoroidima onda vam je potpuno jasno kakav je osećaj kada toalet papir koji koristite poprimi svojstva kaktusa: sve vas boli, peče, bocka.

Avaricon® HEMOR vlažne maramice su nov proizvod na tržištu, koje nude pravo rešenje u ovim delikatnim situacijama. Jedinstvene formulacije, natopljene ekstraktima lekovitog bilja kao što su hamamelis, kamilica i aloja koje predstavljaju bezbednu formulu za higijenu i negu iritirane kože i sluznice analne regije; pantenol, bisabolol i hidrantna emulzija, dodatno štite i neguju osetljivu kožu. Avaricon® HEMOR vlažne maramice su prijatne i nežne teksture koja pruža prijatan osećaj čistoće i svežine tokom celog dana. Dodatni kvalitet je što je ovaj vlažni i meki toalet papir biorazgradiv, te ga možete baciti u toaletnu šolju nakon upotrebe.

Avaricon® HEMOR vlažne maramice, meke i prijatne, uvek na dohvat ruke!

Podeli ovaj članak

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Izdvajamo za tebe

Imunitet je prioritet!

Kako sačuvati imunitet u periodu virusa, prehlada, zagađenja vazduha? Koji su to suplementi, dodaci ishrani,

Moja snaga je moj imunitet

Šta je Kolostrum+D3? Kolostrum+D3 je dijetetski suplement koji se značajno razlikuje od svih ostalih  suplemenata za