Avircon Hemor maramice – trudnice

Zato što brinem o sebi…

Trudnoća i hemorodi – Avaricon® HEMOR vlažne maramice  jedinstvena formula koja pruža olakšanje

Trudnoća je fiziološko stanje u kome organizam žene doživljava brojne pozitivne promene, kako fizičke tako i psihološke, ali često upravo tada se najveći broj žena po prvi put suočava sa hemoroidima ili se postojeći problem pogorša usled povišenog pritiska u maloj karlici.

Prve tegobe počinju uz svrab i bol u predelu analnog otvora i tragovima krvi u stolici. Upravo ova početna faza je pravi trenutak da se započne promena životnih navika i upotreba bezbednih sredstava koja mogu olakšati tegobe. Ukoliko imate probleme sa hemoroidima onda vam je potpuno jasno kakav je osećaj kada toalet papir koji koristite poprimi svojstva kaktusa: sve vas boli, peče, bocka.

Avaricon® HEMOR vlažne maramice su nov proizvod na tržištu, koje nude pravo rešenje u ovim delikatnim situacijama. Jedinstvene formulacije, natopljene ekstraktima lekovitog bilja kao što su hamamelis, kamilica i aloja koje predstavljaju bezbednu formulu za higijenu i negu iritirane kože i sluznice analne regije; pantenol, bisabolol i hidrantna emulzija, dodatno štite i neguju osetljivu kožu. Avaricon® HEMOR vlažne maramice su prijatne i nežne teksture koja pruža prijatan osećaj čistoće i svežine tokom celog dana. Dodatni kvalitet je što je ovaj vlažni i meki toalet papir biorazgradiv, te ga možete baciti u toaletnu šolju nakon upotrebe.

Avaricon® HEMOR vlažne maramice, meke i prijatne, uvek na dohvat ruke!

Podeli ovaj članak

Izdvajamo za tebe

Imunitet je prioritet!

Kako sačuvati imunitet u periodu virusa, prehlada, zagađenja vazduha? Koji su to suplementi, dodaci ishrani,

Moja snaga je moj imunitet

Šta je Kolostrum+D3? Kolostrum+D3 je dijetetski suplement koji se značajno razlikuje od svih ostalih  suplemenata za