Avircon Hemor maramice – trudnice

Zato što brinem o sebi…

Trudnoća i hemorodi – Avaricon® HEMOR vlažne maramice  jedinstvena formula koja pruža olakšanje

Trudnoća je fiziološko stanje u kome organizam žene doživljava brojne pozitivne promene, kako fizičke tako i psihološke, ali često upravo tada se najveći broj žena po prvi put suočava sa hemoroidima ili se postojeći problem pogorša usled povišenog pritiska u maloj karlici.

Prve tegobe počinju uz svrab i bol u predelu analnog otvora i tragovima krvi u stolici. Upravo ova početna faza je pravi trenutak da se započne promena životnih navika i upotreba bezbednih sredstava koja mogu olakšati tegobe. Ukoliko imate probleme sa hemoroidima onda vam je potpuno jasno kakav je osećaj kada toalet papir koji koristite poprimi svojstva kaktusa: sve vas boli, peče, bocka.

Avaricon® HEMOR vlažne maramice su nov proizvod na tržištu, koje nude pravo rešenje u ovim delikatnim situacijama. Jedinstvene formulacije, natopljene ekstraktima lekovitog bilja kao što su hamamelis, kamilica i aloja koje predstavljaju bezbednu formulu za higijenu i negu iritirane kože i sluznice analne regije; pantenol, bisabolol i hidrantna emulzija, dodatno štite i neguju osetljivu kožu. Avaricon® HEMOR vlažne maramice su prijatne i nežne teksture koja pruža prijatan osećaj čistoće i svežine tokom celog dana. Dodatni kvalitet je što je ovaj vlažni i meki toalet papir biorazgradiv, te ga možete baciti u toaletnu šolju nakon upotrebe.

Avaricon® HEMOR vlažne maramice, meke i prijatne, uvek na dohvat ruke!

Podeli ovaj članak

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Izdvajamo za tebe

Vaginalna suvoća

Vlaži i regeneriše vaginalnu sluznicu Ublažava zapaljenje Oestrofact HL vagitorije sadrže hijaluronsku i mlečnu kiselinu i koriste se za vlaženje vaginalne sluzokože u uslovima praćenim…

Nadutost i gasovi u stomaku

Nadutost predstavlja prisustvo viška gasova u stomaku.Nadutost se definiše kao subjektivna neprijatnost, i ne mora uvek biti povezana sa oticanjem stomaka. Naime, višak digestivnih gasova…