Imuni na godine i okruženje!

Naše telo je naša tvrđava!

Naš organizam je pod stalnim napadima nevidljivih neprijatelja, kao što su bakterije, virusi, paraziti, aero zagađenja, stres, loše navike, kao i slobodni radikali u organizmu. Naš imunitet je tvrđava koja nas čuva, a na nama je da gradimo bedeme našeg organizma svakog dana, ciglu po ciglu.

Ko čuva stražu?

Najvažniji borci za očuvanje zdravlja našeg organizma su antitela koje proizvodi naš imuni sistem, a da bi imuni sistem funkcionisao kako treba, potrebno je da mu obezbedimo oružje za odbranu imunog sistema, a to su vitamini, minerali i antioksidansi.

Kako da „zarobimo“ slobodne radikale?

Slobodni radikali prave veliku štetu našem organizmu i često probijaju bedeme našeg imunog sistema. Najbolja odbrana od njih su antioksidansi koji čuvaju naš organizam od uticaja slobodnih radikala.

Prva linija odbrane

Jedan od najsnažnijih antioksidanata su polifenolna jedinjenja. Ovi moćni antioksidansi igraju ključnu ulogu u održavanju našeg zdravlja i vitalnosti, i imaju višestruke benefite: čuvaju lepotu i mladalački izgled kože, usporavaju starenje i značajno jačaju imunitet organizma. Dakle samo redovno unošenje prave količine polifenola čini da bedemi našeg imunog sistema ostanu jaki, kako bi nas odbranili od različitih oboljenja!

Kako da vaš imunitet uvek bude u punoj snazi?

Uobičajenom ishranom i načinom života, većina nas ne unosi dovoljno hranljivih materija u svoj organizam. Posledica toga je manji broj antioksidanata u organizmu i slabiji imunitet.
Posle višegodišnjeg razvoja inovativnog postupka ekstrakcije, Pharmanova je uspela da napravi standardizovan ekstrakt visoke koncentracije, koji omogućava da se kroz jednu dnevnu dozu proizvoda A-lixir 400 Protect, u malom volumenu od 30 ml, konzumira visoka koncentracija polifenola od 400mg. Zašto je to važno? Prema EFSA, preporučen dnevni unos polifenola je od 500-1000mg/dnevno u zavisnosti od vrste hrane i godišnjeg doba.Primera radi,da bismo uneli 400mg polifenola,potrebno je popiti 2 litre zelenog čaja ili 1-1,8 litara kvalitetnog crnog vina ili 3 litre soka od brusnice….čak iako imamo takve dnevne navike,bioraspoloživost u digestivnom traktu nije ista.To je i razlog zašto nam je potrebna dodatna suplementacija(nadoknada) polifenolima koji su snažni zaštitnici našeg organizma od oksidativnog stresa.Suplementacijom, klinički potvrđenog, A-lixira 400 Protect, postepeno, ali sigurno jačamo imunitet i štitimo organizam od oksidativnog stresa.
Na taj način, naš imunitet će svakog dana dobijati neophodno pojačanje koje mu je potrebno za odbranu zdravlja. A-lixir 400 Protect – štiti naš organizam, štiti naše zdravlje.

Više o polifenolima i blagodetima Alixira 400 protect na vaše zdravlje pročitajte ovde.

100 %

Sigurna kupovina

Do 48 sati

na Vašoj kućnoj adresi

100 %

Sigurna kupovina

Do 48 sati

na Vašoj kućnoj adresi

Podeli ovaj članak

Izdvajamo za tebe

Imunitet je prioritet!

Kako sačuvati imunitet u periodu virusa, prehlada, zagađenja vazduha? Koji su to suplementi, dodaci ishrani,

Moja snaga je moj imunitet

Šta je Kolostrum+D3? Kolostrum+D3 je dijetetski suplement koji se značajno razlikuje od svih ostalih  suplemenata za