Nova doza vitamina D Iz Pharmanove!

Kompanija Pharmanova predstavila je SolD3evit® i SolD3evit® 1000 proizvode vitamina D3 , koji su prvi i jedini na našem tržištu sa dozirnom pumpom za laku i jednostavnu primenu. Tim stručnjaka u Pharmanovi i ovaj put je brinuo o potrebama naših potrošača, pa je tako novo pakovanje specijalno osmišljeno za precizno doziranje, a ukus samog preparata je neutralan, tako da se može primeniti direktno u usta ili mešanjem sa hranom.

Pratimo navike i potrebe onih koji nam ukazuju svoje poverenje!

Pharmanova se uvek vodila potrebama svojih potrošača, a sva istraživanja pokazuju da, usled novih životnih trendova, sve manje vremena provodimo napolju. Samim tim, svoje telo manje izlažemo suncu, zbog čega je sve češća pojava manjka vitamina D3 ! Zdravo i odgovorno izlaganje sunčevoj svetlosti, 10-15 minuta dnevno u periodu od 10-15h, tri puta nedeljno (proleće, leto i rana jesen), a zimi svakodnevno, omogućava nam stvaranje optimalnih količina vit D3 u organizmu.

A pošto ne unosimo dovoljno vitamina D3 prirodnim putem, uz SolD3evit® i SolD3evit® 1000

LAKO DO SVOJE DNEVNE DOZE VITAMINA D

  • Lako i precizno doziranje
  • Jednostavna primena
  • Praktičan za nošenje
  • Neutralan ukus
  • 120 kap/doza u pakovanju

Vitamin D3 pomaže našem organizmu tako što:

  • održava zdravlje kostiju i zuba
  • omogućava normalno funkcionisanje mišića
  • jača imuni sistem

Kompanija Pharmanova se i ovaj put potrudila da obasja tržište novim proizvodima i tako upotpuni podršku zdravlju svojih potrošača!

Podeli ovaj članak

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Izdvajamo za tebe

Vaginalna suvoća

Vlaži i regeneriše vaginalnu sluznicu Ublažava zapaljenje Oestrofact HL vagitorije sadrže hijaluronsku i mlečnu kiselinu i koriste se za vlaženje vaginalne sluzokože u uslovima praćenim…

Nadutost i gasovi u stomaku

Nadutost predstavlja prisustvo viška gasova u stomaku.Nadutost se definiše kao subjektivna neprijatnost, i ne mora uvek biti povezana sa oticanjem stomaka. Naime, višak digestivnih gasova…