Кариера

Во „Фарманова“ веруваме дека најбезбедна инвестиција е инвестиција во нашиот народ.

Работна
средина

Нашата наука е точна, прецизна и заснована на хемија… Сепак, ние веруваме дека „хемијата“ што нè издвојува од другите – хемијата меѓу вработените. Само тим, составен од врвни индивидуалци, е одговорен за успехот на Фарман. Избираме луѓе според нивната стручност, но и според нивната одговорност и однос кон колегите и професијата.

Имаме формула
за развој

Во нашата деловна активност, грешките не се простуваат. Како и заостанување зад најновите трендови. Затоа во Фарманова веруваме дека најбезбедна инвестиција е инвестиција во нашиот народ. Ние инсистираме на континуирано учење и подобрување на сите наши вработени, поради што Фарманова е идеално место за амбициозни луѓе желни да научат и да стекнат нови знаења и вештини! Ние веруваме дека само таков тим може да понуди производи и резултати со врвен квалитет на своите потрошувачи и партнери.

Дали сакате да бидете дел од нашиот тим?

Ако се препознавте во приказната за нас, ние сакаме да се сретнеме со вас! Фарманова постојано расте и секогаш ни требаат вредни луѓе од различни индустрии кои имаат иста желба – да придонесат за здравствена заштита.