производи по категории

Погледнете ги сите производи во категоријата:Имуно штит

Витамин Ц + Цинк капсули

  Придонесува за: Нормална функција на имуниот систем Заштита на клетките од оксидативен стрес Витамин Ц Директ+Zn е додаток на исхраната кој на брз и…

Селен+Zn Директ

диететски производ-додаток на исхранабез шеќер, со засладувачипогодно за дијабетичари Здружено дејство на селенот и цинкот во препаратот Селен + Цинк ДиректОбата минерали кои влегуваат во…

Железо Директ

Железо, фолна киселина и витамин Б12 придонесуваат кон нормално формирање на црвени крвни зрнца Железо, фолна киселина, витамин Б12 и витамин Ц допринесуваат за нормална…

A-ЛИКСИР®400 ПРОТЕКТ

Alixir 400 Protect додаток на исхранатаВисококонцентрирани полифеноли од течниот екстракт од плод на сибирска аронијараствор за орална употреба, со фруктоза Состав:Едно шишенце (30 ml) раствор…

Витамин Ц + Zn Директ

Vitamin C+Zn Direkt додаток во исхраната со засладувачи Вкус на цитрусно овошје Витамин Ц Директ+Zn е додаток на исхраната кој на брз и едноставен начин…
Прикажани се сите производи
Прикажани се сите производи