производи по категории

Погледнете ги сите производи во категоријата:Медицински средства

Avaricon® Hemor Крема и Влажни марамчиња

Avaricon® hemor крема Благодарение на благотворното дејство на лековитите состојки и посебната формулација на нивната концентрација, AVARICON® HEMOR КРЕМАТА посебно одговара на лицата кои што…

САБЕСП® мека капсула

Име на производот: САБЕСП мека капсула® Генеричко име: симетикон 80 mg, ослободува од подуеност и гасови во стомакот

Оестрофакт® ХЛ

Ја навлажнува и регенерира вагиналната слузница Ублажува воспаление Oeстрофакт ХЛ вагитории содржат хијалуронска и млечна киселина и се користат за навлажнување на вагиналната слузница во…
Прикажани се сите производи
Прикажани се сите производи