производи по категории

Погледнете ги сите производи во категоријата:ОТЦ лекови

Oestrofact® SILVER protect

МИЛИОНИ ЖЕНИ ГО ИМААТ ИСТОТО ПРАШАЊЕ. СРЕБРОТО Е ОДГОВОРОТ! Производите од Oestrofact® SILVER линијата содржат единствена комбинација на активни компоненти, кои што помагаат во: Третманот…

NEM® крем гел

ЗА СЛОБОДА НА ДВИЖЕЊЕТО Единствена комбинација од 6 активни состојки NEM® крем гелот може да се користи кај непријатноси во зглобовите како и кај напнатост и…

Аварикон® капсули

Назив на лекот: Аварикон® , капсула, тврда, 300 mg, блистер, 3 x 10 пар. Генеричко име: троксерутин

МЕНДИАКСОН®

Називна лекот: МЕНДИАКСОН® MENDIAXON®, таблети, 200 mg, 30 x 200 mg Генеричко име: химекромон
Прикажани се сите производи
Прикажани се сите производи