Neka te čuva najjači
Tvoja snaga je u tvom imunitetu

Želja svakoga od nas je da ga sezonski virus gripa „preskoči“. Ako ipak dobijemo grip, onda barem da traje kraće i da ima blaže simptome... Svake sezone, na prve vesti o pojavi virusa, pitamo se kako da se zaštitimo. Pažljiva higijena, zaštita maskama i dezinfekcionim sredstvima, dovoljno sna i dobra ishrana - sve ovo su mere koje kao odgovorni ljudi preduzimamo da zaštitimo i sebe i našu okolinu. A kako da aktivno radimo na sopstvenom imunitetu koji je najjača mera zaštite koju posedujemo? Statistika neumoljivo ukazuje da sezonski virusi najjače pogađaju delove populacije sa slabijim imunitetom.

Antioksidansi su jedan od najjačihsaveznika u borbi za imunitet!

Slobodni radikali prave veliku štetu našem organizmu i često probijaju bedeme našeg imunog sistema. Najbolja odbrana od njih su antioksidansi koji čuvaju naš organizam od uticaja slobodnih radikala. Jedan od najsnažnijih antioksidanasa su polifenolna jedinjenja. Ovi moćni antioksidansi igraju ključnu ulogu u održavanju našeg zdravlja i vitalnosti. Dakle samo redovno unošenje prave količine polifenola čini da bedemi našeg imunog sistema ostanu jaki, što je u današnje vreme globalne pretnje po zdravlje, verovatno najvažnije!

Polifenoli iz ploda sibirske aronije sunajjači prirodni antioksidansi

Posle višegodišnjeg razvoja inovativnog postupka ekstrakcije, Pharmanova je napravila standardizovan proizvod visoke koncentracije, koji omogućava da se kroz jednu dnevnu dozu proizvoda A-lixir 400 Protect, u malom volumenu od 30 ml, konzumira visoka koncentracija polifenola od 400mg. Zašto je to važno? Prema EFSA (European Food Safety Authority), preporučen dnevni unos polifenola je od 500-1000mg/dnevno u zavisnosti od vrste hrane i godišnjeg doba, pa Alixir 400 Protect svojom dozom polifenola značajno utiče na preporučeni balans unosa ove vrste zaštitnih materija.

Alixir 400 Protect - najveća registrovanadoza polifenola - 400 mg u 30 ml

Suplementacijom klinički potvrđenim proizvodom A-lixir 400 Protect, postepeno, ali sigurno štitimo organizam od oksidativnog stresa. Na taj način, naš imunitet svakog dana dobija neophodno pojačanje koje mu je potrebno za odbranu zdravlja od svih vrsta bakterijskih ili virusnih pretnji,bilo da se radi o sezonskom gripu ili nekoj drugoj vrsti infektivnog agensa.

Kupi odmah

Najbolja srpska skijašica veruje u Alixir 400 Protect. Pogledajte njeno iskustvo.

Zdravlje je tvoja odluka

Kupi odmah

Kutija puna moćnih polifenola!

Tvom zdravlju treba jedan
jednostavan korak

1

Jedna bočica dnevno

Maksimalna preporučena dnevna doza polifenola 400 mg, lako i prijatno za upotrebu.
Za potpunu zaštitu organizma od štetnog dejstva slobodnih radikala i oksidativnog stresa.

Dan 1

Dan 2

Dan 3

Dan 4

Dan 5

Dan 6

Dan 7

UVEDITE U ŽIVOT
NOVU ZDRAVU NAVIKU

Kupi odmah

Ispitan od strane eminentnih ustanova

Srpska tehnološka inovacija,
domaća investicija - ispred Evrope

Pogledajte konferenciju za novinare Alixir-a 400 Protect

Moćni polifenoli u borbi
protiv ubice vašeg imuniteta

Da li ste znali da se oksidativni stres naziva tihim ubicom jer je bitan faktor razvoja hroničnih bolesti nas koji živimo brzim tempom 21. veka i izloženi smo zagađenju, izmenjenoj hrani i svakodnevnom stresu?

Oksidativni stres ne boli, nije akutan i nema specifične simptome  - njegove posledice prepoznajemo tek kada se pojave simptomi: hroničnog umora, slabosti, blago povećanog krvnog pritiska, vrednosti šećera i holesterola u krvi.

Polifenoli u Alixiru 400 Protect su snažni antioksidansi - sprečavaju posledice oksidativnog stresa!

Zaštitite sebe, svoje zdravlje i svoju porodicu od posledica oksidativnog stresa, uzimanjem korisnih visokokoncentrovanih polifenola iz Alixira 400 Protect!

Potražite i u bolje snabdevenim apotekama

Bezbedna, povoljna i
jednostavna kupovina
ONLINE

Odluči se za zdravlje

Uvedi zdravu naviku

Osloni se na nauku

100% sigurna kupovina

Do 48h na Vašoj kućnoj adresi

Mogućnost plaćanja karticom

Besplatna dostava za iznose preko 3000 rsd

Kupi odmah