Avircon Hemor марамчиња – бремени жени

Затоа што се грижам за себе си… Бременоста и хемороидите– Avaricon® HEMOR влажни марамчиња со  единствена формула која што дава олеснување Бременоста е физиолошка состојба при која…

За слобода на движењето

Линија на прозиводи за подобрување на подвижноста и олеснување на болните состојби на мускулно скелетниот систем Pharmanova ја збогати линијата на производеи за ублажување на…

A-ЛИКСИР®400 ПРОТЕКТ

,,Standardized Aronia melanocarpa extract regulates redox status in patients receiving hemodialysis with anemia", објавен во списанието ,,Molecular and Cellular Biochemistry"

Мојата сила е мој имунитет

Најновиот преглед на студиите од март 2021, укажуваат на биолошки ефект на употребата на колострумот за подобрување на здравјето на дишните...