производи по категории

Погледнете ги сите производи во категоријата:Гранични производи

Аварикон® крем

Ублажува болка, оток и чувство на тешки нозепомага кај пореметување на венската циркулација на нозетеделотворан кај повреди на меки ткива (удари, истегнувања) обогатен со пантенол…

Аварикон® хемор крем

Помош кај тегоби предизвикани од хемороиди ублажува болка, оток и јадеж во аналната регијаовозможува пријатно чувство на ладење Пред употреба на граничниот производ, внимателно прочитајте…

ГастроРегулар® Глутен

Кај отежнато варење на глутен и чувство на: надуеност грчеви недоволна испразнетост на цревата Пред употреба на граничниот производ, внимателно прочитајте го упатството. • Овој…

Оестрофакт® E

Единствен извор на фитоестрогени Им помага на жените со непријатни симптоми на менопауза: топлотни бранови (валунзи) зголемено потење немир и нервоза Пред употреба на граничниот…

Гинкгобил®

Стандардизиран сув екстракт од листод Ginkgo biloba 80 mg Природна помош:Во подобрување на когнитивнитеспособностиВо одржување на оптималнапериферна циркулацијаЗа зачувување на нормалнафункција на слух и вид…

ДуоБиотик®

ПРОБИОТИК + ПРЕБИОТИК За дигестивниот тракт и цревната микрофлора Saccharomyces boulardii инулин Пред употреба на граничниот производ, внимателно прочитајте го упатството. • Овој граничен производ…

Утиеманоз® Директ

Превенција на инфекции хронични инфекции инфекции поврзани со полов однос Пред употреба на граничниот производ, внимателно прочитај го упатството • Овој граничен производ се издава…

Железо Директ

Железо, фолна киселина и витамин Б12 придонесуваат кон нормално формирање на црвени крвни зрнца Железо, фолна киселина, витамин Б12 и витамин Ц допринесуваат за нормална…

Аварикон® Гел

Ублажува болка, оток и чувство на тешки нозепомага кај пореметување на венскатациркулација на нозетенамалува пукање на капилари и појава на модрици Пред употреба на граничниот…
Прикажани се сите производи
Прикажани се сите производи