производи по категории

Погледнете ги сите производи во категоријата:Додатоци на исхраната

UtiBHP

Некои зголемувања треба да се контролираат! За здравје на простатата Со селен Капсулите UtiBHP содржат Plasys 300® и селен. Plasys 300 ® е стандардизирана мешавина…

Atensa® Direkt прашок 28mg

Atensa за ден без стрес! Atensa® е станардизиран исушен екстракт од толчник на шафран, потполно природен производ од врвен квалитет, кој што се користи како стабилизатор…

Фортелакс®

сируп додаток на исхраната екстракт од лист од сена Состав:5 ml содржи:Активна супстанца:Сув екстракт од лист од сена (Senna angustifolia) со 45% хидроксиантраценски деривати,пресметано како…

Селен + Цинк капсули

Придонесува за: нормална функција на имунолошкиот системзаштита на клетките од оксидативен стрес Состав:Една капсула содржи:Активни супстанци:Селен (како L-селенометионин) 55 μgЦинк (како цинк-глуконат) 10 mg Состојки:…

Витамин Ц + Цинк капсули

  Придонесува за: Нормална функција на имуниот систем Заштита на клетките од оксидативен стрес Витамин Ц Директ+Zn е додаток на исхраната кој на брз и…

Колострум+Д3

Колострум + Д3, прашок за директна употреба, е диететски суплемент со витамин Д и кравји колострум Состав:Една кесичка содржи: Активни супстанции:Говедски колострум (стандардизиран на минимум…

OстеоК2®

OsteoK2 ВИТАМИН К2, ВИТАМИН Д3И КАЛЦИУМ: придонесува за одржувањена нормални коски ОстеоК2 е единствена формулација којапокрај калциумот и витаминот Д3 содржименахинон со потекло од K2Vital®…

Утисепт®

Utisept додаток на исхрана Иновативно решение за проблеми со уринарниот тракт Состав:Eдна капсула содржиАктивна супстанца:Elliroseтм екстракт (сув екстракт од цвет од Hibiscus sabdaria, со најмалку50%…

НЕМ®

NЕМ капсули Додаток на исхрана За подобра подвижност на зглобовите: jа обновува ‘рскавицатаго зајакнува сврзното ткиво100% природен извор на активни супстанци Состав:Stratum Joint Mobility Matrix®…
Прикажани се сите производи
Прикажани се сите производи