NAŠA POLITIKA

Prepoznatljiv kvalitet je razlog za višegodišnje poverenje naših potrošača

PHARMANOVA d.o.o., društvo za proizvodnju farmaceutskih proizvoda, je domaća farmaceutska kuća koja se od 1996. godine bavi proizvodnjom lekova, dijetetskih proizvoda – dodataka ishrani, medicinskih sredstava i predmeta opšte upotrebe. Naši proizvodi godinama stiču poverenje potrošača svojim prepoznatljivim kvalitetom, pa je i ime naše kompanije vremenom postalo simbol kvalitetne proizvodnje i dinamičnog poslovanja.

Ulaganjem u proizvodno postrojenje u Obrenovcu i obuku kadrova obezbedili smo uslove za poslovanje u skladu sa zahtevima smernica Dobre proizvođačke prakse. Na ovaj način obezbeđujemo tržištu preparate vrhunskog kvaliteta, proizvedene pod kontrolisanim uslovima. Razvoj organizacije PHARMANOVA d.o.o. kao proizvođača generičkih lekova i osvajanje liderske pozicije u Srbiji u proizvodnji dodataka ishrani su naši vrhunski prioriteti čiju realizaciju pratimo kroz praćenje udela u tržištu.

Izgradnja poslovnog uspeha, razvoj i unapređenje zadovoljstva korisnika i motivacije svih zaposlenih zasnovani su na ispunjavanju naših sledećih strateških ciljeva:

U ispunjavanju postavljenih ciljeva, svi zaposleni daju svoj lični doprinos uvođenjem, doslednom primenom i stalnim poboljšavanjem.

beograd, 30/09/19

Aleksandra Mirić

Direktor