Avaricon® Hemor krem

Avaricon® Hemor krem je namenjen za olakšavanje tegoba izazvanih hemoroidima, spoljašnjim i unutrašnjim, potpuno prirodan proizvod u klasi medicinskih sredstava. Nanosi se posle toalete analne regije. Zahvaljujući blagotvornom dejstvu sastojaka i posebnoj formulaciji njihovih koncentracija, posebno pogoduje osobama koje pate od tegoba koje stvara upaljena, bolna i iziritirana i/ili isušena analna regija. Avaricon® Hemor krem za tretman hemoroida  je  prvi domaći proizvod u klasi medicinskih sredstava sa evropskom notifikacijom i sopstvenom kliničkom studijom. Kada kažemo da je proizvod u klasi medicinskih sredstava pre svega mislimo na bezbednost njegove primene na sluzokožu, a samim tim in a primenu za tretman unutrašnjih hemoroida. Avaricon® Hemor krem je pažljivo osmišljen, od izbora aktivnih supstanci u njegovom sastavu, pa do  formulacije noseće podloge koja ima važnu ulogu u dejstvu proizvoda:
  • natrijum – hijaluronat – revitalizuje i obnavlja tkivo
  • ekstrakt nevena – regeneriše tkiva koja sporo zarastaju
  • ekstrakt hamamelisa – antiinflamatorno, lokalno hemostatsko i regenerativno dejstvo
  • esencijalno ulje nane – antiseptičko i blago analgetsko dejstvu, pruža prijatan osećaj blagog hlađenja iritirane kože i sluznice
Podloga – izabrali smo modernu supstancu, , Poloxamer 407,  koja omogućava da proizvod na mestu primene i pod uticajem telesne temperature gelira i stvara stabilan zaštitni sloj na koži i sluzokoži. Ovako formiran zaštitni film ostvaruje dobru mehaničku zaštitu kože i sluzokože i sprečava curenje proizvoda koji se primenjuje rektalno. Takođe higijena analne regije je veoma važna, i preduslov je svakog lečenja. U situacijama kada nemate komfor kućnih uslova Avaricon® HEMOR vlažne maramice su jedinstvene na tržištu i nude pravo rešenje u ovim delikatnim situacijama. Vrlo meke, jedinstvene formulacije, natopljene ekstraktima lekovitog bilja kao što su hamamelis, kamilica i aloja koje  predstavljaju bezbednu formulu za higijenu i negu iritirane kože i sluznice analne regije. Avaricon® HEMOR vlažne maramice su prijatne i nežne teksture koja pruža prijatan osećaj čistoće i svežine tokom celog dana. Dodatni kvalitet je što su biorazgradive te ih možete baciti u toaletnu šolju nakon upotrebe. Pre upotrebe pročitati uputstvo! O nameni i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte sa lekarom ili farmaceutom.

 

PREUZMITE UPUTSTVO ZA UPOTREBU