HISPA – put ka zdravoj budućnosti

Kompanija Pharmanova je kao zlatni sponzor podržala zajednički kongres Udruženja Centara za Hipertenziju, Prevenciju Infarkta i Šloga – HISPA i Međunarodnog Udruženja za Vaskularno Zdravlje-ISVH u Beogradu. Imajući u vidu značaj prevencije i činjenicu da zemlje zapadnog Balkana prednjače po smrtnosti od KVS oboljenja i da je ovaj rizik dva puta veći od zemalja razvijenog sveta,sa zadovoljstvom smo prihvatili poziv organizatora da participiramo u kongresu, budući da se mi, kao kompanija, već tri decenije brinemo o vama, kako bi ste se vi brinuli o sebi. Trudili smo se i uspeli da iza nas bude trideset godina kvaliteta, trideset godina inovacije u medicini i farmaciji i trideset godina savremenog pristupa u preventivi i lečenju, znajući da cenimo zdravlje kao najveće bogatstvo. Punih trideset godina ste Vi, dragi prijatelji, naši najveći saveznici.

Zato učestvovanjem u kongresu HISPA, uspešno gradimo zajednički HISPA program- sniženja kardiovaskularnog rizika i prevencije infarkta i šloga!

Poslednjih 5 godina Kongres se profilisao kao ne samo regionalni već i evropski prozor u sve stručne i naučne aspekte kardiovaskularne i cerebrovaskularne prevencije.

Svim našim učesnicima kongresa ,, HISPA- put ka zdravoj budućnosti”omogućeno je i besplatno učešće  na tekućim KME edukativnim elektrionskim testovima.

Klikom na donje linkove možete pristupiti HISPA sajtu i uključiti se u kongresne aktivnosti.

  • Po završetku predavanja sa pratećim sladovima i pregledom raspoložive literature, možete pristupiti rešavanju ON LINE elektronskog testa aktiviranjem polja ,, TESTOVI“ ili direktnim ulaskom na link https://hispa.obrazovanje.online/ . Prijava za ulazak je vaša e mail adresa, a šifra broj vaše licence
  • ON line elektronski test je aktivan počev od 27.02.2021 godine sa početkom u 15.00 sati pa do 15.00 sati 28.02.2021 godine
  • Rešavanje testa traje maksimalno 1,5 sati, a test je uspešno rešen i stiče se pravo na 5 KME boda, rešavanjem 60% i više postavljenih pitanja.
  • Rešavanje testa se može ponavljati maksimalno do 3 puta.
  • Sertifikat potvrda o položenom testu stići će na vaš e mail.

ALIXIR prezentacija 21VII.ppsx
ALIXIR prezentacija blok mediteranska dijeta v5 22II21.ppsx
ALIXIR prezentacija blok pritisak v5 22II21.ppsx

Podeli ovaj članak

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Izdvajamo za tebe