HISPA – put ka zdravoj budućnosti

Kompanija Pharmanova je kao zlatni sponzor podržala zajednički kongres Udruženja Centara za Hipertenziju, Prevenciju Infarkta i Šloga – HISPA i Međunarodnog Udruženja za Vaskularno Zdravlje-ISVH u Beogradu. Imajući u vidu značaj prevencije i činjenicu da zemlje zapadnog Balkana prednjače po smrtnosti od KVS oboljenja i da je ovaj rizik dva puta veći od zemalja razvijenog sveta,sa zadovoljstvom smo prihvatili poziv organizatora da participiramo u kongresu, budući da se mi, kao kompanija, već tri decenije brinemo o vama, kako bi ste se vi brinuli o sebi. Trudili smo se i uspeli da iza nas bude trideset godina kvaliteta, trideset godina inovacije u medicini i farmaciji i trideset godina savremenog pristupa u preventivi i lečenju, znajući da cenimo zdravlje kao najveće bogatstvo. Punih trideset godina ste Vi, dragi prijatelji, naši najveći saveznici.

Zato učestvovanjem u kongresu HISPA, uspešno gradimo zajednički HISPA program- sniženja kardiovaskularnog rizika i prevencije infarkta i šloga!

Poslednjih 5 godina Kongres se profilisao kao ne samo regionalni već i evropski prozor u sve stručne i naučne aspekte kardiovaskularne i cerebrovaskularne prevencije.

Svim našim učesnicima kongresa ,, HISPA- put ka zdravoj budućnosti”omogućeno je i besplatno učešće  na tekućim KME edukativnim elektrionskim testovima.

Klikom na donje linkove možete pristupiti HISPA sajtu i uključiti se u kongresne aktivnosti.

  • Po završetku predavanja sa pratećim sladovima i pregledom raspoložive literature, možete pristupiti rešavanju ON LINE elektronskog testa aktiviranjem polja ,, TESTOVI“ ili direktnim ulaskom na link https://hispa.obrazovanje.online/ . Prijava za ulazak je vaša e mail adresa, a šifra broj vaše licence
  • ON line elektronski test je aktivan počev od 27.02.2021 godine sa početkom u 15.00 sati pa do 15.00 sati 28.02.2021 godine
  • Rešavanje testa traje maksimalno 1,5 sati, a test je uspešno rešen i stiče se pravo na 5 KME boda, rešavanjem 60% i više postavljenih pitanja.
  • Rešavanje testa se može ponavljati maksimalno do 3 puta.
  • Sertifikat potvrda o položenom testu stići će na vaš e mail.

ALIXIR prezentacija 21VII.ppsx
ALIXIR prezentacija blok mediteranska dijeta v5 22II21.ppsx
ALIXIR prezentacija blok pritisak v5 22II21.ppsx

Podeli ovaj članak

Izdvajamo za tebe