Kontinuitet poslovanja Pharmanove od 28 godina

Pharmanova je u junu korporativnom proslavom obeležila 28 godina uspešnog poslovanja. Snaga i prepoznatljivost, vrednosti koje unosimo u svaki dan svoga rada i ugrađujemo ih u kulturu, proizvode i ime Pharmanove su nešto što negujemo i razvijamo. Prethodne godine poslovanja su pokazale da je Pharmanova vredna vremena u kome raste i razvija se, i da traje!
Ponosni smo jer smo svi mi deo ovih procesa – i kao tim učestvujemo u realizaciji kompanijiskih uspeha! Doprinos svakog od nas se vidi i ceni jer svi imamo zajednički cilj!
Tradicionalno smo se zahvalili našim jubilarcima koji su ove godine obeležili uspešnih 10 i 20 godina rada zajedno sa Pharmanovom.
Ovogodišnju korporativnu proslavu smo delom posvetili i novom proizvodu A-lixir 400 Protect-u koji je upravo izašao na tržišta na kojima Pharmanova posluje, ali i na tržištu Velike Britanije, gde se ovaj proizvod nalazi pod nazivom Aroniax.

Podeli ovaj članak

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Izdvajamo za tebe

BELhospice Open: najvažniji meč sezone

Pharmanova je, tradicionalno, već peti put za redom, podržala teniski turnir u organizaciji BELhospice-a, kako bi pomogla besplatno palijativno zbrinjavanje onkoloških pacijenata i članove njihovih…

Čep za hendikep

Pharmanova već drugu godinu podržava akciju ,,Čep za hendikep“, koja je inicirana radi sakupljanja čepova od čije reciklaže se prikupljaju sredstva za kupovinu ortopedskih pomagala…