Pharmanova: I posle 27 godina, mlada I nova!

Kompanija Pharmanova obeležila je 27 godina postojanja, rasta i uspeha! Kompanija koja je lider u proizvodnji i razvoju lekova i medicinskih sredstava pronašla je idealan recept za uspeh: timski rad, ulaganje u ljude i tehnološke inovacije, kao i strateško planiranje, zbog čega našu kompaniju sasvim sigurno očekuje još mnogo ovakvih jubileja!

Umesto želje – planovi za budućnost!

Kako i dolikuje rođendanskom slavlju, naši dragi gosti, partneri i prijatelji uživali su i u torti tokom proslavi u klubu Just&Lobby, ali umesto duvanja svećica i rođendanske želje, čelni ljudi kompanije Pharmanova predstavili su realne planove za dalji razvoj kompanije!

Okupljene kolege je ispred Pharmanove najpre pozdravila direktorka Aleksandra Mirić, da bi zatim naš kolega Nikola Cvetković iz sektora logistike predstavio inovativnu ideju „Autoput zdravlja“, koji je zainteresovao sve prisutne. Menadžer razvoja i portfolija, Miroslav Mitrović ponosno je najavio proizvode koji upravo izlaze na tržište, kao što su Selen+Zn Direkt, Utiemanoz i Sold3vit, čije lansiranje ja sigurno najbolji rođendanski poklon za Pharmanovu!

Ideje kao rođendanski poklon

Naši jubileji iz godine u godinu donose nešto novo i interesantno. Ove godine, naši zaposleni učestvovali su na internom kreativnom konkursu, pa su tako umesto poklona, kompaniji doneli originalne ideje! Zadatak je bio da osmisle i izrade ceger na temu globalnog zagađenja i zaštite planete Zemlje, a najkreativniji će postati deo promo materijala Pharmanove. Ovo je bio samo još jedan način da pokažemo kako naša kompanija već 27 godina brine o zajednici u kojoj živi i posluje.

Jedan jubilej – mnogo slavljenika!

Kao i svake godine, ovaj jubilej ne pripada samo kompaniji Pharmanova, već svim njenim zaposlenima… Posebno onima koji obeležavaju decenije rada u našem timu! Troje kolega ove godine dobilo je nagrade za 20 godina provedenih u Pharmanovi, a čak 23 njih je obeležilo 10 godina u kompaniji! Čestitamo im i ovim putem, ponosni što su deo našeg tima i najbolji pokazatelj da ova kompanija ima šta da proslavi.

Podeli ovaj članak

Izdvajamo za tebe