Pharmanova i Sensa Piazzetta sreće – Posetioci su i ovog puta uživali u događaju koji je otkrio potpuno nove vidike!

I ove godine, Pharmanova je podržala ovaj događaj koji okuplja poklonike zdravog života, dobre energije I pružila interesantan vikend svojim sugrađanima, podsetila ih na svoj već dobro poznat portfolio, ali ih informisala o novitetima.
Kako je bitno da budemo lepi i iznutra i spolja akcenat je stavljen na Selen + Zn Direkt koji doprinosi lepoti I kvalitetu kose, kože I noktiju, Avaricon za lepe noge i lak korak naročito u letnjim mesecima i na naš novi proizvod A-lixir 400 Protect i njegov antiaging efekat.
Svakodnevnim unosom samo jedne bočice ekstrakta, obezbeđuje se moćna antioksidativna zaštita našeg tela tokom nastupajučih vrelih dana i boravka na suncu tokom letnjih odmora, a time i očuvanja zdravlje kože, koja je lepa, elastična i bez znakova ubrzanog starenja jedino kada je zdrava.

Podeli ovaj članak

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Izdvajamo za tebe

BELhospice Open: najvažniji meč sezone

Pharmanova je, tradicionalno, već peti put za redom, podržala teniski turnir u organizaciji BELhospice-a, kako bi pomogla besplatno palijativno zbrinjavanje onkoloških pacijenata i članove njihovih…

Čep za hendikep

Pharmanova već drugu godinu podržava akciju ,,Čep za hendikep“, koja je inicirana radi sakupljanja čepova od čije reciklaže se prikupljaju sredstva za kupovinu ortopedskih pomagala…