Pharmanova jača zdravlje naših rukometaša i rukometašica kroz partnerstvo sa Rukometnim Savezom Srbije

Naša kompanija, ponosno objavljuje da je potpisala ugovor o partnerstvu sa Rukometnim Savezom Srbije. Ovim dogovorom, naši rukometaši i rukometašice će imati priliku da u okviru svojih redovnih priprema i treninga jačaju svoj imunitet i snagu na terenu uz podršku visokokvalitetnih dodataka ishrani – Vitamin C+Zn Direkt i Alixir400 Protect.

Sportisti se često suočavaju sa velikim fizičkim naporima i stresom, što ih čini podložnijim različitim oboljenjima. Zbog toga je pravilna ishrana, uz adekvatne dodatke ishrani, od velike važnosti za očuvanje zdravlja i maksimalne sportske performanse. Vitamin C i cink su ključni sastojci za jačanje imunološkog sistema i povećanje energije, dok Alixir400 Protect poseduje jedinstven izvor polifenola u standardizovanoj dozi od 400 mg. Ovaj dodatak ishrani sa visokom dozom polifenola, poreklom iz tečnog ekstrakta ploda sibirske aronije, je snažan antioksidans koji pomaže u jačanju imunog sistema kod zdravih i imunokompromitovanih osoba, usporava proces ćelijskog starenja, održava vitalnost i energiju (za unutrašnju i spoljašnju lepotu) i osigurava ubrzan oporavak sportista u fazi intenzivnih treninga i takmičenja.

Partnerstvo sa Rukometnim Savezom Srbije predstavlja naš glas podrške profesionalcima na sportskom terenu, kao i podsticaj u promovisanju zdravog načina života i prevenciji medicinskih stanja.

Podeli ovaj članak

Izdvajamo za tebe