Pharmanova je produžila saradnju sa Paraolimpijskim komitetom Crne Gore

Pharmanova i Paraolimpijski komitet Crne Gore za još godinu produžili su ugovor o sponzorstvu. Ugovor o nastavku saradnje krovne sportske asocijacije osoba sa invaliditetom i farmaceutske kompanije Pharmanova potpisali su predsednik Igor Tomić i izvršni direktor za Crnu Goru doktor Vojin Ramović.

Ugovorom je predviđeno da deo sredstava od svake prodate kutije Magnezijum 300 Direkt i novog proizvoda Magnezijum 400 + B6, bude doniran paraolompijskim sportistima.

 

Izvršni direktor Pharmanove za Crnu Goru, dr Vojin Ramović rekao je da je veoma srećan što se već četvrtu godinu razvojni put Pharmanove u Crnoj Gori ukršta sa putevima paraolimpijaca. „Tu smo da jedni sa drugima podelimo radost, energiju, ljubav, nadu i pružimo podršku. Jer uz prijatelje kakve smo stekli među paraolimpijcima, mi učimo kako da životni i poslovni izazovi budu podnošljiviji i premostivi!”

 

,,U ime naših sportista i crnogorskog paraolimpijskog pokreta iskreno hvala kompaniji Pharmanova i direktoru Ramoviću. Ponosan sam na Pharmanovu, IDEMO DALJE – ZAJEDNO!” rekao je predsednik Paraolimpijskog komiteta Crne Gore, gospodin Igor Tomić.

Podeli ovaj članak

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Izdvajamo za tebe