Pharmanova je produžila saradnju sa Paraolimpijskim komitetom Crne Gore

Pharmanova i Paraolimpijski komitet Crne Gore za još godinu produžili su ugovor o sponzorstvu. Ugovor o nastavku saradnje krovne sportske asocijacije osoba sa invaliditetom i farmaceutske kompanije Pharmanova potpisali su predsednik Igor Tomić i izvršni direktor za Crnu Goru doktor Vojin Ramović.

Ugovorom je predviđeno da deo sredstava od svake prodate kutije Magnezijum 300 Direkt i novog proizvoda Magnezijum 400 + B6, bude doniran paraolompijskim sportistima.

 

Izvršni direktor Pharmanove za Crnu Goru, dr Vojin Ramović rekao je da je veoma srećan što se već četvrtu godinu razvojni put Pharmanove u Crnoj Gori ukršta sa putevima paraolimpijaca. „Tu smo da jedni sa drugima podelimo radost, energiju, ljubav, nadu i pružimo podršku. Jer uz prijatelje kakve smo stekli među paraolimpijcima, mi učimo kako da životni i poslovni izazovi budu podnošljiviji i premostivi!”

 

,,U ime naših sportista i crnogorskog paraolimpijskog pokreta iskreno hvala kompaniji Pharmanova i direktoru Ramoviću. Ponosan sam na Pharmanovu, IDEMO DALJE – ZAJEDNO!” rekao je predsednik Paraolimpijskog komiteta Crne Gore, gospodin Igor Tomić.

Podeli ovaj članak

Izdvajamo za tebe