PKS je Pharmanovi dodelila plaketu za jubilarnih 30 godina poslovanja Posmatraj,analiziraj&balansiraj i deluj!

Šta je zajedničko Pharmanovi i Mikadu?
Snop štapova i delikatan proces njihovog vađenja iz gomile (društvena igra Mikado) su dobra metafora i odražavaju složene izazove i interakcije koje su deo našeg svakodnevnog poslovanja u pharma biznisu. Što se štapići više zapletu igra je izazovnija. Cilj igre je da učesnik skupi najviše štapića. Svaki igrač treba da pokuša da izvuče jedan štapić iz gomile bez pomeranja bilo kod drugog štapića. Ako se slučajno prilikom izvlačenja pomeri neki drugi štapić, igrač gubi pravo na izvlačenje do sledećeg kruga. Kada se ukloni poslednji štapić, partija je gotova. Pobednik je onaj ko u ruci ima najviše skupljenih štapića. Iako zvuči lako, Mikado je veoma zahtevna igra.

Šta smo naučili iz nje?
Potrošači, farmaceuti, lekari, poslovni partneri u raznim oblastima i zaposleni u Pharmanovi su veoma povezani i sve što radimo ima uticaja na druge u ovom lancu našeg procesa poslovanja. Svaka aktivnost provocira akciju&.reakciju. Za svaki uspešan potez potrebna je čvrsta osnova-znanje i komunikacija koje će obezbediti zadovoljavajuću interakciju interesnih strana.
Svaki poslovni potez nosi sa sobom posledice.Zato je naš rast,tokom 30 godina na tržištu bio pronicljiv i tih. Trudili smo se da svake godine sa puno energije, entuzijazma i vrlo savesno, budemo bolji,kvalitetniji i inovativniji. Posvećeni smo istinskom služenju,stvaranju vrednosti,građenju odnosa sa potrošačima i klijentima i rezultatima u kojima svi dobijamo! Važna nam je reputacija i zato radimo najbolje što možemo,sa mnogo integriteta i oslanjajući se na sopstvene resurse. Jer mi želimo da trajemo i narednih 30 godina, a to je moguće ostvariti samo uz vas!
Prva u nizu novih 30 godina poslovanja je pred nama sa novim izazovima i mnogobrojnim mogućnostima,gde ćemo na dalje testirati svoja znanja,spretnost,fleksibilnost,brzinu,društvenu odgovornost…

Igraj kao Pharmanova i zabavi se!

Podeli ovaj članak

Izdvajamo za tebe