Snaga polifenola za naše rukometaše i rukometašice!

U sklopu podrške Rukometnom savezu Srbije, naša kompanija je, između ostalog, obezbedila redovnu upotrebu proizvoda Alixir 400 Protect našim rukometašima i rukometašicama. Zašto baš Alixir 400 Protect? Jer u sebi sadrži  najviši nivo koncentrovanih polifenola koji štite ćelije u organizmu od uticaja slobodnih radikala i popravjaju one koje su već oštećene.

Alixir 400 Protect je proizvod koji je poslednjih godina  privukao pažnju javnosti zbog svog uticaja na imunitet i zdravlje celog organizma. Važnost  polifenolskih jedinjenja kao antioksidativnih supstanci došla je do izražaja sa tehnološkim razvojem kada je omogućena ekstrakcija iz prirodnih izvora bogatih ovim supstancama.

Naš Alixir 400 Protect je kompleksan proizvod koji sadrži čak 16 različitih vrsta polifenola,dobijenih iz sibirske aronije, biljke koja beleži najviši nivo ovih sastojaka jer opstaje u gotovom nemogućim uslovima, pa je razvila odbrambeni mehanizam za preživljavanje.

Pored opšteg poboljšanja zdravlja, jačanja imuniteta, našim sportistima će polifenoli pomoći i da se brže oporave od treninga te da smanje rizik od povreda. Kao dodatni benefite ističemo pozitivan efekat koji ovaj proizvod ima u domenu preveniranja kardiovaskularnih bolesti, koje su svakako važne za one koje se profesionalno bave sportom.

Unosom 400 mg polifenolskih jedinjenja ekstrakta aronije u ovom preparau, obezbeđene su i do 10 puta veće količine od onih koje bi se potencijlano unele hranom. Zahvaljujuć našem porpupku proizvodnje i standardizacije proizvoda efekat 400mg ukupnih polifenola je bilo moguće pretklinički i klinički ispitati.

Kroz jednostavnost upotrebe, jedna bočica dnevno, već posle prve terapije od 7 dana korišćenja biće primetno povećanje snage i izdržljivosti, pa verujemo da su ovo važni preduslovi i za bolje rezultate na terenu. Neke od udruženih benefita su i poboljšanje osetljivosti na insulin uz smanjenje rezistencije, snižavanje vrednosti glikemije i lipida u krvi, krvnog pritiska kao i jasan pad vrednosti telesne težine.

Naša misija je motivisanje svakog pojedinca da brine o sebi, a uz naš proizvod brinemo o svima na najbolji način, kako to priroda radi.

Podeli ovaj članak

Izdvajamo za tebe