„Stvarano u Srbiji“ Čuvarkuća i Alixir® 400 Protect – čuvar vašeg imuniteta

Privredna komora Srbije je pokrenula projekat “Stvarano u Srbiji” sa znakom “Čuvarkuća”.
Cilj ovog važnog projekta je podrška proizvođačima i proizvodima, ali i edukacija potrošača o značaju kupovine viskokovalitetnih proizvoda domaće  proizvodnje.

Zahvaljujući ovom žigu potrošaći će znati da su označeni proizvodi na tržištu pozicionirani kao domaći proizvodi viskog kvaliteta, što potvrđuje i komisija u okviru PKS.

Kupovinom proizvoda sa oznakom Čuvarkuće potrošači čuvaju Srbiju, svoju porodicu, a u slučaju  Alixir® 400 protect-a i svoje zdravlje.

Nije mala stvar da je Alixir® 400 protect iz zahtevnog farmaceutskog sektora proizvodnje dobio ovu oznaku.

Posle višegodišnjeg razvoja inovativnog postupka ekstrakcije, Pharmanova je uspela da razvije proizvod sa standardizovanom dozom polifenola, koji omogućava da se kroz jednu dnevnu dozu proizvoda Alixir® 400 protect, u malom volumenu od 30 ml, konzumira visoka koncentracija polifenola. 

Polifenoli su mikronutrijenti koji služe u sprečavanju štetnih slobodnih radikala da napadnu ćelije u organizmu ili da same ćelije regenerišu ukoliko su oštećene. Ekstrakcijom polifenola iz ploda sibirske aronije, osigurali smo ih i učinili maksimalno bioiskoristljivim, tako da se lako apsorbuju. Dobijena koncentracija je i do 13 puta veća od one koja postoji u prirodi a naša terapija podrazumeva 7 dana korišćenja po jedne bočice, za potpuni učinak.

Korišćenjem Alixir® 400 protect vaš imunitet će svakog dana dobijati neophodno pojačanje koje mu je potrebno za odbranu vašeg zdravlja.

SINONIM ZA POUZDANO: Proizvodi Pharmanova rezultat su istraživanja i rada naših stručnjaka

https://pks.rs/vesti/sinonim-za-pouzdano-proizvodi-farmanova-rezultat-su-istrazivanja-i-rada-nasih-strucnjaka-3510

Podeli ovaj članak

Izdvajamo za tebe