Talent management award priznanje za razvojni projekat

Velika nam je čast i zadovoljstvo da podelimo vest o nagradi koju je Pharmanova krajem decembra 2018.godine osvojila. Kompanija Stanton Chase, jedan od globalnih lidera na polju kosaltinga i traženja vrhunskih talenata je petu godinu za redom organizovala Talent Management Award – takmičenje kompanija koje su posvećene razvoju zaposlenih.
Ideja koja stoji iza ovog takmičenja je da se podigne svest kompanija o značaju razvoja i upravljanja talentima. Veliki broj učesnika ovog takmičenja su svetske kompanije, dok je mali broj reprezentovao domaće kompanije, i koje svoje strategije sami kreiraju i sprovode u razvoju organizacije i ljudskih resursa. Među tridesetak kompanija koje su učestvovale, stručni žiri je prepoznao kontinuitet i posvećenost Pharmanovinog menadžment tima u razvoju talenata. Ovo priznanje dobija na značaju ako dodamo da je stručni žiri činio tim kompanija koje su prethodnih godina dobijale prvu nagradu, a to su Coca-Cola, Telenor, NIS Gazprom i JTI. Glavna nagrada Talent Management Award 2018 je pripala kompaniji NELT.
Specijalne nagrade pored Pharmanove ove godine su dobili i VIP, G4S i Karanović & Partners. Pharmanova je na ovom takmičenju predstavila razvojni HR projekat, koji je započet krajem 2016.godine, a koji obuhvata tri grupe u razvoju sa 25% zaposlenih uključenih u program. Ova specijalna nagrada je veliko priznanje, ali i obaveza da nastavimo rad na razvoju. U isto vreme, ovo je i prilika da na našem tržištu budemo prepoznatljivi kao kompanija koja ima strateški pristup u razvoju, kako svog portfolija, tako i organizacije.

Podeli ovaj članak

Izdvajamo za tebe