Talent management award priznanje za razvojni projekat

Velika nam je čast i zadovoljstvo da podelimo vest o nagradi koju je Pharmanova krajem decembra 2018.godine osvojila. Kompanija Stanton Chase, jedan od globalnih lidera na polju kosaltinga i traženja vrhunskih talenata je petu godinu za redom organizovala Talent Management Award – takmičenje kompanija koje su posvećene razvoju zaposlenih.
Ideja koja stoji iza ovog takmičenja je da se podigne svest kompanija o značaju razvoja i upravljanja talentima. Veliki broj učesnika ovog takmičenja su svetske kompanije, dok je mali broj reprezentovao domaće kompanije, i koje svoje strategije sami kreiraju i sprovode u razvoju organizacije i ljudskih resursa. Među tridesetak kompanija koje su učestvovale, stručni žiri je prepoznao kontinuitet i posvećenost Pharmanovinog menadžment tima u razvoju talenata. Ovo priznanje dobija na značaju ako dodamo da je stručni žiri činio tim kompanija koje su prethodnih godina dobijale prvu nagradu, a to su Coca-Cola, Telenor, NIS Gazprom i JTI. Glavna nagrada Talent Management Award 2018 je pripala kompaniji NELT.
Specijalne nagrade pored Pharmanove ove godine su dobili i VIP, G4S i Karanović & Partners. Pharmanova je na ovom takmičenju predstavila razvojni HR projekat, koji je započet krajem 2016.godine, a koji obuhvata tri grupe u razvoju sa 25% zaposlenih uključenih u program. Ova specijalna nagrada je veliko priznanje, ali i obaveza da nastavimo rad na razvoju. U isto vreme, ovo je i prilika da na našem tržištu budemo prepoznatljivi kao kompanija koja ima strateški pristup u razvoju, kako svog portfolija, tako i organizacije.

Podeli ovaj članak

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Izdvajamo za tebe

BELhospice Open: najvažniji meč sezone

Pharmanova je, tradicionalno, već peti put za redom, podržala teniski turnir u organizaciji BELhospice-a, kako bi pomogla besplatno palijativno zbrinjavanje onkoloških pacijenata i članove njihovih…

Čep za hendikep

Pharmanova već drugu godinu podržava akciju ,,Čep za hendikep“, koja je inicirana radi sakupljanja čepova od čije reciklaže se prikupljaju sredstva za kupovinu ortopedskih pomagala…