DuoBiotic®

POMOĆ U OČUVANJU ZDRAVE CREVNE FLORE

Visoka koncentracija probiotika doprinosi:

  • uspostavljanju balansa crevne mikroflore
  • regulisanju rada creva i varenja

 

DuoBiotic® sadrži i probiotik i prebiotik. DuoBiotic® kapsule se dobijaju patentiranim procesom mikroenkapsulacije kulture kvasca, koji omogućava maksimalnu zaštitu Saccharomyces boulardii prema želudačnoj kiselini, veliku bioraspoloživost živih organizama u crevima i postizanje brzog efekta.

Probiotička kultura Saccharomyces boulardii, u sastavu ovog preparata je, za razliku od bakterijskih kultura koje se najčešće koriste kao probiotici, prirodno otporna na kiselu sredinu želuca. Prebiotici nisu živi mikroorganizmi, već nesvarljivi ugljeni hidrati koji služe kao hrana „dobroćudnim“ bakterijama u debelom crevu. Biljnog su porekla i omogućavaju bolji rast i veću aktivnost korisnih bakterija.

DuoBiotic® se preporučuje odraslima i deci starijoj od 3 godine: kod poremećene funkcije creva, osobama sa lošim navikama u ishrani, osobama koje su pod stalnim stresom.

DuoBiotic® pospešuje funkciju creva i reguliše varenje, pomaže u održanju zdrave mikroflore creva i ponovno uspostavlja prirodni sastav narušene mikroflore, učestvuje u jačanju imuniteta i povoljno utiče na zdravlje organizma.

 

PREUZMITE UPUTSTVO ZA UPOTREBU

 

Kad bakterije naruše ravnotežu
Jedan od sve češćih problema ljudi danas jesu poremećaji rada gastrointestinalnog trakta, kao i sve učestalije pojave crevnih infekcija.Uzročnici crevnih infekcija mogu biti bakterije (npr.…