Hysera® i Hysera® forte

Hysera® i Hysera® forte gastrorezistentne kapsule sadrže enzim serapeptidazu koji ima visoko izraženu enzimsku aktivnost, što omogućava efikasnu hidrolizu proteina i koristi se u tretmanu stanja u čijoj osnovi se nalazi zapaljenje.

Serapeptidaza je proteolitički enzim sa snažnim antiinflamatornim dejstvom koje igra značajnu ulogu u smanjivanju bola koji se javlja usled zapaljenskih procesa u tkivu, zahvaljujući svojoj sposobnosti da blokira oslobađanje amina koji uzrokuju bol. Ovaj enzim pomaže u održavanju zdravih zglobova, mišića i može pomoći u borbi protiv otoka uzrokovanih različitim vrstama povreda.

Sastav:
Jedna Hysera® kapsula sadrži sadrži enzim serapeptidazu 60.000 spu*
Jedna Hysera® forte kapsula sadrži enzim serapeptidazu 120.000 spu*
*spu – serapeptidazne jedinice

Namena proizvoda:
Hysera® i Hysera® forte gastrorezistentne kapsule se mogu koristiti:

  • Kod različitih povreda i edema (kod uganuća, iščašenja i drugih stanja posle povreda koja su praćena otocima tkiva)
  • U stomatologiji i oralnoj hirurgiji posle intervencija praćenih otocima
  • Kod zapaljenja sluzokože usta i desni praćenih otocima
  • Za respiratorni trakt (kod zapušenog nosa i slivanja sluzi niz ždrelo, za pomoć u razređivanju nakupljene sluzi i olakšavanje iskašljavanja, kao i smanjenje otoka sluzokože)
  • Za koštano zglobni, mišićni i reproduktivni sistem (posle hirurških intervencija u ortopediji i ginekologiji prilikom kojih dolazi do otoka mekih tkiva)

 

Upotreba:
Hysera® Odrasli: 1-2 kapsule dnevno jedan sat pre ili dva sata posle obroka sa oko 200 ml vode. Kapsulu treba progutati celu.
Hysera® forte Odrasli: 1 kapsula dnevno jedan sat pre ili dva sata posle obroka sa oko 200 ml vode. Kapsulu treba progutati celu.

Pakovanje:
Hysera® 20 gastrorezistentnih kapsula
Hysera® forte 10 gastrorezistentnih kapsula

 

PREUZMITE UPUTSTVO ZA UPOTREBU

PREUZMITE UPUTSTVO ZA UPOTREBU – FORTE

Snaga proteolitičkog enzima sa antiinflamatornim dejstvom
Serapeptidaza ili serapeptaza je proteolitički enzim koji se primenjuje u raznim specijalnostima kao što su hirurgija, ortopedija, otorinolaringologija, ginekologija i stomatologija. Kao pomoć kod stanja…