Da pecivo ne bude bauk- smirite se, svariće se.

Iako uživamo u omiljenoj hrani bogatoj testom, dešava nam se da ona stvara neprijatnosti poput nadimanja stomaka, gasova, bola u gornjem delu trbuha, osećaja nedovoljne ispražnjenosti creva.
Nema ništa čudnog u tome da postajemo preosetljivi na gluten, koji se nalazi u hrani bogatoj žitaricama (pšenica,raž,ječam). Šta je rešenje? Izbegavanje omiljene hrane ili …?
Na tržištu se pojavio GastroRegular Gluten – proizvod koji će vam omogućiti da uživate u hrani koju volite! Bićete iznenađeni koliko ćete se bolje osećati!
A kako su pizza, beli hleb I burek našli zajednički jezik sa našim Gastroregular Gluten-om možete čuti u našoj novoj radijskoj rekami.

Podeli ovaj članak

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Izdvajamo za tebe

Vaginalna suvoća

Vlaži i regeneriše vaginalnu sluznicu Ublažava zapaljenje Oestrofact HL vagitorije sadrže hijaluronsku i mlečnu kiselinu i koriste se za vlaženje vaginalne sluzokože u uslovima praćenim…

Nadutost i gasovi u stomaku

Nadutost predstavlja prisustvo viška gasova u stomaku.Nadutost se definiše kao subjektivna neprijatnost, i ne mora uvek biti povezana sa oticanjem stomaka. Naime, višak digestivnih gasova…