Za dvostruko jači imunitet cele porodice!

Ulazimo u period godine sa naglim i varljivim promenama vremenskih prilika praćenim smanjenjem temperature i velikim brojem kišnih dana, to je samo jedan od razloga da se i mi moramo pripremiti i prilagoditi.

U jesenjem periodu naša ishrana sve manje sadrži sveže namernice, voće i povrće, koji obiluju vitaminima i miniralima jako bitnim za zdravlje svih nas.

Pored naglih padova temperature i kišnih dana koji nas očekuju dolazi povratak u kolektive (vrtiće, škole, kancelarije…).  Sve ove okolnosti stvaraju osnovu za razvoj, razmnožavanje i širenje virusnih i bakterijskih infekcija koji su najčešći uzročnici respiratornih oboljenja, kijavice, gripa….

U nedostatku prirodnog izvora vitamina i minerala savremena medicina savetuje suplementaciju, obogaćivanje ishrane. Svi vitamini i minerali imaju određenu ulogu u nekoj od funkcija u našem organizumu.

Kada je imunitet u pitanju izdvojila se kombinacija starog, tradicionalnog vitamina i jednog savremenog minerala koji zajednički utiču na jačanje imuniteta i odbranu organizma.

U pitanju je Vitamin C+Zn kapsule, proizvod za celu porodicu.

Vitamin C+Zn kapsule sadrži 300 mg vitamina C i 10 mg cinka. Preporuka je da se uzima preventivno, minimum mesec dana pre očekivanih pretnji prehlada i gripa po jedna kapsula dnevno. U koliko se već razviju simptomi gripa i prehlade mogu se uzimati po dve kaspule dnevno.

Preporučuje se uzimanje Vitamin C+ Zn kapsule tri meseca u kontinuitetu svakog dana.

Pored klinički dokazanih efekata u jačanju imunitet i imunomodulatornog efekata Vitamin C+Zn kapsule imaju antioksidativni efekat i štite ćelije od slobodnih radikala, posebno je pogodan kod pušača dok je njegova primena kod osoba koje unose preparate gvožđa neizostavna, znajući da je vitamin C neophodan u apsorpciji i vezivanju gvožđa.

Dame su prepoznale njegov beauty efekat znajuči da cink poboljšava kvalitet kose, kože i noktiju, dok su pripadnici jače polovine već saznali od svojih lekara, urologa, ili prijatelja da je cink dokazano dobar mineral za plodnost, znajući da poboljšava spermatogenezu i pokretljivost spermatozoida.

Pred svima nama su svakodnevna životna- privatna, poslovna i intimna iskušenja koja se uvek lakše prebrode uz prijatelje. Neka Vaš prijatelj ove sezone u odbrani od virusa i prehlada bude Vitamin C+Zn kapsule, Pharmanova

Podeli ovaj članak

Izdvajamo za tebe

Imunitet je prioritet!

Kako sačuvati imunitet u periodu virusa, prehlada, zagađenja vazduha? Koji su to suplementi, dodaci ishrani,

Moja snaga je moj imunitet

Šta je Kolostrum+D3? Kolostrum+D3 je dijetetski suplement koji se značajno razlikuje od svih ostalih  suplemenata za