Za slobodu pokreta

Linija proizvoda za poboljšanje pokretljivosti i olakšanje bolnih stanja mišićno koštanog sistema

Pharmanova je obogatila liniju proizvoda za ublažavanje bola i bolju pokretljivost zglobova, koja sada pored NEM® kapsula ima i NEM® krem gel za lokalnu primenu.

NEM® krem gel se može koristiti kod ukočenosti i nelagodnosti u zglobovima kao i kod napetosti i ukočenosti u mišićima nakon većih fizičkih napora i kod sportskih povreda.

Jedinstvena kombinacija 6 aktivnih sastojaka

Jedinstvenost NEM® krem gela je što u sastavu sadrži:

  • Stratum Joint Mobility Matrix® (membrana ljuske jajeta u prahu) je prirodan izvor proteina, glukozamina, hondroitin sulfata, hijaluronske kiseline i kolagena tipa I, koji ostvaruju protektivno delovanje.
  • Hotflux® (vanillyl butyl ether) sredstvo za zagrevanje sa niskim profilom iritacije.  Hotflux® poboljšava mikrocirkulaciju i omogućava blagi osećaj zagrevanja koji dugo traje a malo iritira, što ga čini sigurnijim od drugih sredstava za zagrevanje.

Podeli ovaj članak

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Kako još možeš da brineš o sebi

Za slobodu pokreta

Linija proizvoda za poboljšanje pokretljivosti i olakšanje bolnih stanja mišićno koštanog sistema. Pharmanova je obogatila liniju proizvoda za ublažavanje bola i bolju pokretljivost zglobova, koja sada pored NEM® kapsula ima i NEM® krem gel za lokalnu primenu.